EvenementOrganiseren.nl

WOP Events | Make your event smile

WOP Events B.V.

Vraag informatie op

WOP Events B.V.

Wij zijn WOP Events. Hét bureau voor live communicatie. En we lopen lang genoeg mee om daar niet al te bescheiden meer over te doen: wij opereren al jaren in de top van de Nederlandse eredivisie.

Wij hebben collega’s zien komen en gaan, maar onze huidige mede-toppers kunnen net als WOP Events vol trots roepen dat zij alles zelf bedenken, ontwerpen, organiseren en produceren. Ook allemaal met passie.

Offline en online voor de grootste namen denkbaar, in B2B en B2C. Ook allemaal met een schildje van branchevereniging IDEA naast de voordeur.

WOP Events is echter het enige Nederlandse bureau met ISO 9001 (voor onze kwaliteit) en ISO 45001 (voor uw veiligheid en die van onze medewerkers & leveranciers). Want op elk event zijn mensen het middelpunt. Er is namelijk maar een heel klein verschil tussen een glimlach en een grimas.

Activiteiten

WOP Events B.V. bevindt zich in de rubrieken Evenementenbureau, Event Marketing en communicatiebureaus, Congres / Seminar, Duurzaamheid, Klantendag, Seminar, Symposium, Teambuilding en trainingen.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x