EvenementOrganiseren.nl

Tobacco Livestream Studios Amsterdam

TOBACCO Livestream Studios Amsterdam

Vraag informatie op

TOBACCO Livestream Studios Amsterdam

Dit is de tijd om nieuwe commerciële kansen te zien en die dan ook keihard bij de lurven te grijpen. Het is nu of te laat. Je mag het zelf bepalen. Maak gebruik van de aller beste digitale techniek, onze zeer ervaren technici, de creatieve organisatoren en de industriële post moderne setting die durf en innovatie uitstraalt. 

Bereik meer toehoorders, inclusief het publiek dat fysiek actief aanwezig is, als nooit tevoren met uw hybride congres, product- bedrijfspresentatie of live-event om de teamspirit een positieve impuls en creatieve boost te geven. 

Livestream Studios Amsterdam produceert en regisseert al vele jaren hybride events voor internationale bedrijven waarbij virtual viewers én het fysiek aanwezige publiek, in deze dagen op 1,5 meter afstand, interactief deelnemen. Een mix die heeft bewezen zeer succesvol te zijn! 

Wie gingen u voor het afgelopen jaar?  

Ronald Mc Donald, D&B marketing, BNNVARA, SLAM FM, UVA, Gemeente Amsterdam, MS Fonds, COFACE, Quality Bookings, Red Light Jazz, Booking. com, Uitjesbureau, BIG Creative, UWV, en nog veel meer.  
Niet voor niets is TOBACCO de afgelopen jaren verkozen tot de meest inspiratievolle locatie van Nederland.

ONZE 10 STUDIO’S ONDER ÉÉN THEATERDAK!

Beschikt over twee fully equipped hybride livestream studios plús acht styling studios. Hier ontmoeten, op het snelste netwerk van Nederland (998 Mbit), virtual viewers én het fysiek aanwezige publiek elkaar interactief.

DE 10 TOBACCO Livestream Studios onder één theaterdak in hartje Amsterdam

Een imposante, rijke zaal, hoog opgetrokken uit robuust pleisterwerk met stalen bar en balkon. Met een hoogte van maar liefst 8,5 meter en een vloeroppervlakte van 200m2 is de theaterstudio dé plek voor internationale livestreams, congressen, bedrijfsevents en opvallende productpresentaties.

DE BRICKWALL STUDIO (fully equipped hybride livestream studio, 75m²)

Een parelwitte ruimte met schoon gestoken wanden, artistieke kroonluchter van TL buizen en een schuin glazen dak op een hoogte van maar liefst 9 meter. De studio beschikt over een eigen 

geluidsinstallatie en beamer. De Studio is zeer geschikt als livestream studio tijdens uw online event.  

STYLING STUDIOS

Onze 8 unieke styling studios zijn uitermate geschikt als breakout rooms tijdens uw livestream vanuit Studio Brickwall en/of Studio Theaterzaal. De studios lenen zich uitstekend om opnames vooraf te maken

FULLY EQUIPPED STUDIOS
Maak gebruik van de aller beste techniek, onze zeer ervaren technici, onze creatieve organisatoren en de industriële setting die durf en innovatie uitstraalt. Bereik meer toehoorders, inclusief het publiek dat fysiek aanwezig kan zijn, als nooit tevoren. Wij nemen de gehele livestream op. Zo ondervangen we de wereldwijde tijdsverschillen en kan er later (nogmaals) worden gekeken.

We beschikken over het snelste glasvezelnetwerk van Amsterdam tot 998Mbit down-upload fiber snelheid. No limits, dus ook niet voor het aantal viewers dat de broadcast of seminar hybride live wenst te bezoeken. Glashelder zonder storing is wat we leveren. En dan ook niets minder!

 

Activiteiten

TOBACCO Livestream Studios Amsterdam bevindt zich in de rubrieken Online events, Livestream studio.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x