EvenementOrganiseren.nl

Efficiënt events plannen!

Smart Event manager

Vraag informatie op

Smart Event manager

Waarom Smart Event Manager?

Tijdsbesparing en kostenreductie
Automatiseer processen zoals reserveringen en facturatie, waardoor je tijd en geld bespaart. Je vermindert handmatige invoer van gegevens en voorkomt fouten.
 

Integratie met andere systemen
Integreer Smart Event Manager met kassasystemen, boekhoudsoftware en ticketingplatforms voor een naadloze workflow.
 

Inzicht in processen
Krijg beter inzicht in jouw processen, zoals komende evenementen en personeelsplanning, zodat je snel kunt inspelen op veranderingen en problemen.
 

Werk waar en wanneer je wilt
Je hebt toegang tot alle benodigde informatie op diverse devices zoals laptops, tablets en smartphones.
 

Kwaliteitsverbetering
Optimaliseer processen en speel beter in op de wensen van klanten, zoals het personaliseren van evenementen, voor een verbeterde kwaliteit van jouw evenementen.
 

Groeit mee met jouw groei
Begin met de Essentials-versie en upgrade naar meer geavanceerde versies naarmate jouw bedrijf groeit. Profiteer van de voordelen van Smart Event Manager, ongeacht de grootte van jouw bedrijf of de branche waarin je actief bent.
 

Jarenlange ervaring
Met ruim 20 jaar ervaring en meer dan 1000 locaties in Nederland die met ons samenwerken, is Smart Event Manager dé betrouwbare partner voor organisaties zoals evenementenlocaties, musea, attractieparken, catering, horeca, out- en indooractiviteitencentra, theaters en rederijen

 

Altijd in ontwikkeling

Onze ontwikkeling staat nooit stil. Wij luisteren al 20 jaar naar de ervaringen van onze gebruikers en spelen hierop in. Doordat ons team bestaat uit professionals uit de eventbranche, maken wij gemakkelijk een vertaalslag van operationele wensen naar software.
 

Wie zijn wij?

Smart Event Manager wordt ontwikkeld door Voorraedt. Voorraedt is een familiebedrijf dat vooruitkijkt. Ons energieke team bestaat uit toegewijde professionals, van ontwikkelaars en consultants tot onze deskundige helpdesk, met allemaal hetzelfde doel voor ogen: tevreden klanten. Wij stimuleren elkaar om te groeien en te innoveren en zijn gedreven door passie. Dat is waar het bij ons om gaat: Co-creatie!

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Ontdek vandaag nog hoe Smart Event Manager jouw bedrijf kan helpen.

Activiteiten

Smart Event manager bevindt zich in de rubrieken Presentatie, techniek & Software, Aandeelhoudersvergadering, Beurs, Persconferentie, Netwerkevenement / receptie, Dinnershow.

Locatie/omgeving


Berichten van Smart Event manager

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x