EvenementOrganiseren.nl

De Werkspoorkathedraal

De Werkspoorkathedraal

Vraag informatie op

De Werkspoorkathedraal

 

Wie er voor het eerst binnenloopt, zal bevestigen dat 'kathedraal' een toepasselijke benaming is. De oude fabriekshal heeft een transformatie ondergaan. Zo is de locatie tegenwoordig voorzien van alle benodigde faciliteiten voor bijzondere evenementen. Denk hierbij onder andere aan een nieuwe betonnen vloer inclusief vloerverwarming, lekker warm in de koude maanden. De originele details van het pand blijven behouden. Zo zijn de oude stroomkasten voorzien van een nieuwe inleg. Grote hoeveelheden glas (en daardoor daglicht) in combinatie met een hoogte van 23 meter zorgt voor een overzichtelijke en ruime locatie.

Door de immense vrije vloeroppervlakte van bijna 6.000m2, is de locatie multifunctioneel in te zetten. Beurzen, congressen (tot 3.000 personen!), zakelijke feestavonden en productpresentaties: niks is te gek voor de Werkspoorkathedraal!

Het team van de Werkspoorkathedraal zet graag nèt dat stapje extra om ervoor te zorgen dat alle partijen het evenement als onvergetelijk ervaren. Met haar ervaring, kennis en liefde voor het vak is het team altijd bereid om mee te denken en waar nodig bij te springen. Enthousiast? Wij bespreken graag je ideeën onder het genot van een kopje koffie!

Activiteiten

De Werkspoorkathedraal bevindt zich in de rubrieken Congreszalen, Eventlocatie, Industriële locaties, Bedrijfsfeest, Congres / Seminar, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Berichten van De Werkspoorkathedraal

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x