EvenementOrganiseren.nl

Een inspirerende congres-, event- en vergaderlocatie

De Werelt

Vraag informatie op

De Werelt

 

Jouw volgende bijeenkomst in het groen?

Welkom bij De Werelt in Lunteren: de meest centrale locatie van Nederland! Met 4 grote zalen en diverse subruimtes, een eigen restaurant, wellness center, 125 hotelkamers én natuurgebied de Veluwe als achtertuin is alles mogelijk. Van beurzen tot heidagen en van een symposium tot een meerdaags congres. Je ontvangt moeiteloos groepen van 10 tot 600 personen. Deel kennis, inspireer en verbind. Wat doe jij met de rust, ruimte en natuur rondom De Werelt?

 

Ideaal voor een meerdaags congres

Wil jij een meerdaags congres organiseren en net dat beetje extra bieden? Bij De Werelt is dat geen probleem! We hebben 125 luxe hotelkamers voor jou en je gasten. Word 's ochtends wakker in een premium bed, sla de ramen open voor de frisse bosgeur, pak een verkwikkende douche of trek een paar baantjes in het zwembad. Geniet vervolgens van ons heerlijke ontbijtbuffet. Zo begint iedereen de volgende dag weer vol energie!


Til jouw congres, seminar, symposium of heidag naar een hoger niveau
De Werelt ligt in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. En als je er toch bent, waarom zou je dit niet volop benutten? De Werelt is de perfecte plek voor kennissessies af te wisselen met leuke activiteiten. Denk outside the box: brainstorm in het bos, maak samen het hoofd leeg met een bootcamp of bespreek je ideeën tijdens een mooie wandeling. Met deze unieke combinatie van inspanning en ontspanning is succes gegarandeerd!

Goed bereikbaar met trein en auto
De Werelt ligt in het middelpunt van Nederland en is goed bereikbaar via de snelwegen A1, A12 en A30. Op het terrein zijn 400 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Station Lunteren ligt op een kwartier lopen van De Werelt. We kunnen ook pendelbussen inzetten om gasten vanaf het station naar De Werelt te brengen.

Wil je meer weten over De Werelt? Kijk op dewerelt.nl

Activiteiten

De Werelt bevindt zich in de rubrieken Congreszalen, Eventlocatie, Aandeelhoudersvergadering, Congres / Seminar, Duurzaamheid, Awardshow en awardgala, Next Venue Locaties.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x