EvenementOrganiseren.nl

Een inspirerende congres-, event- en vergaderlocatie

Congrescentrum de Werelt

Vraag informatie op

Congrescentrum de Werelt

 

Met 15 zalen, waaronder een grote congreszaal en verschillende subruimtes, heb je hier alles in huis voor een congres, symposium of een ander zakelijk evenement.

Inspirerend en rustgevend

Bij De Werelt heb je alle rust en ruimte om te komen tot goede ideeën en sterke besluiten. Congrescentrum De Werelt heeft onlangs een grondige renovatie ondergaan en is klaar voor een congres of symposium. Buiten de deuren van deze congreslocatie bevindt zich één van de grootste natuurgebieden van Nederland; Nationaal Park De Hoge Veluwe. Voor een ontspannen activiteit in de buitenlucht of een verfrissende wandeling zit je hier dus wel goed.

Alle ruimte voor congressen en evenementen

Congrescentrum De Werelt beschikt over 15 zalen, klaar voor je zakelijke evenement. In de grote congreszaal creëren we met een groot scherm en LED-verlichting meteen de gewenste stijl. De verschillende subruimtes met alle benodigde faciliteiten zijn ideaal voor een brainstorm of workshop. Voor een meerdaags congres draaien we onze hand niet om. Gasten kunnen namelijk overnachten in één van onze 127 hotelkamers, voorzien van een eigen douche en wifi. Hierdoor zijn ze geen reistijd kwijt en staan ze de volgende dag weer uitgerust in de startblokken.

Activiteiten

Congrescentrum de Werelt bevindt zich in de rubrieken Congreszalen, Eventlocatie, Aandeelhoudersvergadering, Congres / Seminar, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x