EvenementOrganiseren.nl

Beatrix Theater

Beatrix Theater

Vraag informatie op

Beatrix Theater

 

 

Beatrixheater is de meest centrale locatie van Nederland voor uw congres, event, vergadering of seminar. Pal naast CS Utrecht, voldoende parkeerplekken, top bereikbaarheid

Wees er maar zeker van: je genodigden worden hier uiterst stijlvol ontvangen in met zacht, rood tapijt, glimmend zwart marmeren tegels en prachtige kroonluchters en kunstwerken. Dat noemen wij een bijeenkomst met allure.

Naast de Theaterzaal beschikt het Beatrix Theater over een aantal kleinere zalen en een grote expozaal die tijdens een bijeenkomst kunnen worden ingezet.

Nergens anders in de regio Utrecht kan je met een gezelschap van circa 1500 personen terecht in een oplopende theaterzaal. En deze unieke combinatie alleen is al een warm theaterapplaus waard.

Locatieprofiel:

Zalen:

5

Capaciteit:

1.500

Bereikbaarheid:

per auto,openbaar vervoer,per helicopter

Parkeercapaciteit:

6.500

Invalide toegangelijk:

Ja

Exclusief huurbaar:

Ja

Catering:

Ja

Gebruik eigen catering:

Ja, in overleg

Activiteiten:

- Shows

- Entertainment

- Dinner & borrels

- Congres

Overnachten:

In de buurt

Voorzieningen:

wifi,beamer,projectiescherm,flipover,geluidsinstallatie,videoconferencing,gouden greenkey,laptop,groot LCD scherm,computer,printers,vleugel,tribunes,interactieve touch screens,lichtinstallatie,airconditioning,meetingkoffer,vergaderkoffer,minibar,(draadloos) internet,licht verduistering,microfoon,trainers Toolkit,katheder,podium

Uw USP (Unique Selling Point)?

De meest gave en centraal gelegen evenementenlocatie waar alles kan!

Activiteiten

Beatrix Theater bevindt zich in de rubrieken Concertzalen, Congreszalen, Eventlocatie, Schouwburgen en theaters, Dinnershow, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x