EvenementOrganiseren.nl

HOTEL, SEMINAR & EVENT LOCATIE IN LUIK

Les Comtes de Méan

Vraag informatie op

Les Comtes de Méan

Hotel en Resort Les Comtes de Méan is schitterend gelegen in het historische en culturele centrum van de stad Luik. Net over de grens met Nederland vormt het eeuwenoude herenhuis een bijzonder decor voor congressen, workshops, vergaderingen, recepties en evenementen.

Les Comtes de Méan is een uitzonderlijk erfgoed waar u stijlvol kunt overnachten en inspirerende zakelijke bijeenkomsten kunt organiseren. Voor de MICE zijn 12 ruimtes beschikbaar, elk voorzien van comfort, natuurlijk daglicht, airconditioning, snelle internetverbindingen en de modernste technologische apparatuur.

Het concept van Urban Resort© laat exclusiviteit, elegantie en luxe perfect samengaan met een aangename toegankelijkheid. Ontdek de mogelijkheden van de ruimtes, zoals de indrukwekkende balzaal en de orangerie.

Ook op culinair gebied zorgt de verfijnde bistronomische keuken van de chef en zijn team ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Gerechten worden met passie en gevoel bereid. Het restaurant L’Atelier du Sélys en het terras bieden een magnifiek uitzicht over de huizen en torens van Luik.

In de lobbybar wordt onder andere een grote selectie van wijnen en cocktails geserveerd. Bij de open haard, de bibliotheek of op het terras kunt u op een informele wijze netwerken of lekker tot rust komen.

Dat laatste kan ook in de wellness ruimte, waar het vijfsterrenhotel haar gasten een Spa, fitness en zwembad biedt.

Les Comtes de Méan stelt iedere dag alles in het werk om haar gasten een verblijf te bieden waarbij kwaliteit en gastvrijheid centraal staan in een unieke setting.

Met één contactpersoon worden uw wensen omgezet in een aanbod op maat.

 

Activiteiten

Les Comtes de Méan bevindt zich in de rubrieken Hotels, Trouwlocaties, Bedrijfsfeest, Trouwfeest, Vergadering.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x