EvenementOrganiseren.nl

Kasteel De Schaffelaar

Kasteel De Schaffelaar

Vraag informatie op

Kasteel De Schaffelaar

 

Jouw evenement in het groen

Kasteel De Schaffelaar; een stijlvol decor voor zakelijke bijeenkomsten. Het kasteel staat middenin de natuur, omgeven door bos en een uitgestrekt landgoed en  biedt ruimte aan groepen tot 450 personen. De perfecte locatie voor een bedrijfsfeest, relatiedag of productpresentatie!

Historisch en stijlvol

Kasteel De Schaffelaar werd ooit gebouwd door een Barneveldse baron. De baron spaarde kosten nog moeite voor zijn nieuwe optrek en dat is goed te zien. Er werden tweeënhalf miljoen rode bakstenen aangevoerd en er kwam een enorme hoeveelheid marmer over uit Italië. Het kasteel kenmerkt zich door de hoektorentjes, balustraden en marmeren details. Maar ook door de prachtige groene omgeving. Nergens in Nederland vind je een kasteel in deze stijl dat zo goed bewaard is gebleven!

Zalen en ruimtes voor ieder moment van de dag

Het kasteel is met zijn intieme salons, grote zalen en een prachtige wijnkelder geschikt voor gezelschappen tot 400 personen, maar ook groepen van 100 personen kunnen hier uitstekend terecht. Voor de plenaire sessie loop je naar de grote Baron van Nagellzaal, waarna de kleinere ruimtes zich perfect lenen voor subsessies. Na afloop geniet je van een borrel met heerlijke hapjes in de wijnkelder of in de zon op het bordes. Het foodteam zorgt uiteraard goed voor de gasten met (h)eerlijke en duurzame gerechten.

Goed bereikbaar met de trein en de auto

Je vindt Kasteel De Schaffelaar in het midden van Nederland, vlakbij de A30 en vanuit iedere provincie goed te bereiken. De locatie beschikt over ruime, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en bevindt zich op 300 meter loopafstand van Station Barneveld Centrum

Activiteiten

Kasteel De Schaffelaar bevindt zich in de rubrieken Eventlocatie, Kastelen, land- en herenhuizen, Bedrijfsfeest, Klantendag, Productpresentatie.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x