EvenementOrganiseren.nl

Hoeve Sparrendam

Hoeve Sparrendam

Vraag informatie op

Hoeve Sparrendam

 

ZAKELIJKE BIJEENKOMST IN DE NATUUR

Rust en ruimte voor jouw vergadering, teamdag, netwerksessie of bedrijfsfeest. Dat vind je bij Hoeve Sparrendam. Deze authentieke, monumentale hoeve met een sfeervol landelijk interieur ligt centraal in Nederland, maar ver weg van alle drukte. Tussen de weilanden en boomgaarden vind je alle focus voor jouw zakelijke bijeenkomst.

 

 

VOOR KLEINE EN GROTE GEZELSCHAPPEN

Hoeve Sparrendam is geschikt voor gezelschappen tot 250 personen. De locatie is naar wens op te delen in kleinere ruimtes. Handig als je meerdere programmaonderdelen tegelijkertijd wilt laten plaatsvinden. Ook kan je gebruik maken van de naastgelegen karakteristieke burcht. Deze gewelfde ruimte met gotische vensterramen en een historische uitstraling leent zich perfect voor workshops of presentaties.

 

VEEL BUITENMOGELIJKHEDEN

Een ontspannen netwerkborrel op het terras. Een informele barbecue of een outdoor diner tussen de fruitbomen. Teambuildingsactiviteiten in de landelijke omgeving. Hoeve Sparrendam biedt ook tal van outdoor mogelijkheden.

 

BEREIKBAARHEID EN PARKEERGELEGENHEID

Hoeve Sparrendam ligt dicht bij Amersfoort op enkele minuten rijden van de snelwegen A1 en A28. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.

 

Het team van Hoeve Sparrendam ontzorgt je graag met workshops, activiteiten, technische faciliteiten en hoogwaardige horeca.

 

 

 

 

 

 

Activiteiten

Hoeve Sparrendam bevindt zich in de rubrieken Boerderijen, hoeves en molens, Eventlocatie, Aandeelhoudersvergadering, Bedrijfsfeest, Jubileumviering, Trouwfeest, Vergadering.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x