EvenementOrganiseren.nl

Héman Horecaverhuur, het grootste assortiment voor elk evenement.

Heman Verhuurservice

Vraag informatie op

Heman Verhuurservice

 

Héman is een horecaverhuurbedrijf dat verhuurt aan grote evenementen, bedrijfsfeesten, beurzen, congressen, bruiloften, feesten en partijen, maar ook voor particuliere en kleinschalige activiteiten kunt u bij Héman terecht voor een compleet verhuurassortiment.

Het magazijn beschikt over meer dan 3000 verhuurartikelen, waar Héman u kan voorzien van; meubilair, inrichting, keukenapparatuur, buffettoebehoren, biertaps, barbecues, glazen, servies, linnen, bestek en feestartikelen. Daarnaast kunt bij Héman terecht voor de laatste trends op het gebied van mastiek en catering.

Sinds 2015 is Héman Horecaverhuur met BloemBloem gefuseerd, deze twee krachten versterken elkaar uitstekend. Waar Héman de praktische horecaverhuurder is en BloemBloem het creatieve team voor concepten, design en decoratie. BloemBloem organiseert een compleet event met de wensen van de klant. Sfeerinspiratie is te vinden op bloembloem.nl en op heman.nl kunt u gemakkelijk online een huurbestelling plaatsen.

Activiteiten

Heman Verhuurservice bevindt zich in de rubrieken Event decoratie, Verhuur & verkoop, Decoratie evenementen, Styling en sfeerconcepten, Bedrijfsfeest, Jubileumviering, Ontvangsten, Personeelsfeest, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Bereikbaarheid

  • Bereikbaar per openbaar vervoer
  • Nabij snelweg
  • Parkeerplaatsen

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x