EvenementOrganiseren.nl

Fokker Terminal Online Studio's

Fokker Terminal Online Studio's

Vraag informatie op

Fokker Terminal Online Studio's

De Fokker Terminal in Den Haag biedt op dit moment 3 webcaststudio’s aan die verschillend zijn qua uitstraling, mogelijkheden en budget. Daarnaast hebben wij nog 16 ruimtes beschikbaar waar workshops en/of custom made producties kunnen plaatsvinden.

In de twee grootste studio’s is het ook mogelijk om publiek te ontvangen en op te schalen naar hybride events, mits de maatregelen dat toelaten. Onze eventmanagers adviseren en begeleiden je graag bij de keuze welke studio het meest geschikt is voor jouw beoogde setting en uitstraling.

En dankzij onze glasvezel internetverbinding inclusief back-up zijn we altijd verzekerd van een hoge kwaliteit stream.

 

Heb je geen eigen platform voor je stream, dan voorziet onze technisch leverancier AVEQ je naast alle studiotechniek ook graag van een online eventplatform inclusief interactieve tools, netwerkmogelijkheden (zelfs in een 3D wereld), registratiemodule en breakout opties.

Ook vormgeving en creatie van bijvoorbeeld introfilms, bumpers en instarts zijn mogelijk. Dankzij deze samenwerking ben je verzekerd van een one-stop-shop voor locatie, studiotechniek én online creatie/platform.

 

STUDIO 1

Deze studio is uitermate geschikt voor een talkshowsetting of debatopstelling. We beschikken in deze studio standaard over een Full HD achtergrondprojectie van 8x2,5m, een uitgebreid lichtplan, afkijkschermen en uiteraard een professionele regie en camera setup.

Ook een sidekickpositie is permanent aanwezig in deze studio. Met het gebruik van deze positie vergroot je de dynamiek in je uitzending door bijvoorbeeld vragen of polls vanuit je kijkers te behandelen of een keynote presentatie, staande opening of entertainment te faciliteren.

 

STUDIO 2

Studio 2 is een nieuwe studioruimte van 8 x 8 meter en is standaard ingericht voor kleinere webcastproducties tot 3 personen. Standaard is studio 2 ingericht met een presentatiedesk voor bijvoorbeeld opnames van trainingen, compacte interview settings of productpresentaties.

Als achtergrond maak je gebruik van een spanframe over de volledige breedte inclusief geprint doek met keuze uit 3 bestaande beelden. Uiteraard is een print op maat ook mogelijk. Ook deze ruimte is standaard voorzien van alle benodigde studiotechniek zoals dynamische verlichting, camera’s, regie en de mogelijkheid tot inbellers en vertonen van presentaties en/of video’s.

 

STUDIO 3 - HANGAR

Zoek je een studio die echt impact maakt op beeld? Of heb je veel ruimte en oppervlakte nodig voor een uitgebreid programma of grote objecten? Kies dan voor onze turn-key XL setting in studio 3. Een voormalige vliegtuighanger als indrukwekkend decor, inclusief 7m hoge hangardeuren als achtergrond. Hiermee combineer je veel historische en industriële elementen uit het (luchtvaart)verleden met hypermoderne webcasttechniek.

De bassisetting voor een talkshowtafel of informele opstelling is uit te breiden met 1 of 2 zogenaamde sidekick posities voor bijvoorbeeld een keynote presentatie, een ‘reservebank’ voor sprekers of entertainment. De basis set is standaard inclusief meerdere grote schermen voor content, een omvangrijk lichtplan, decoratie en meubilair.

De drie settings kunnen door handige positionering van dezelfde camera’s op een slimme manier in beeld worden gebracht, voor een afwisselende en dynamische productie. Ook een totale custom made set, inclusief een groots op maat gemaakt decor is mogelijk.

Activiteiten

Fokker Terminal Online Studio's bevindt zich in de rubrieken Online events, Livestream studio.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x