EvenementOrganiseren.nl

Centraal Ketelhuis

Centraal Ketelhuis

Vraag informatie op

Centraal Ketelhuis

 

Jouw evenement op de Wagenwerkplaats

De omgeving ademt historie en deze locatie niet minder. Het Centraal Ketelhuis, één van de pareltjes van de Wagenwerkplaats is met zijn unieke uitstraling dé locatie voor een geslaagd evenement. De locatie biedt plaats aan groepen tot 350 personen.

Historisch en industrieel

Tussen de monumentale panden op de Wagenwerkplaats is het niet moeilijk om je voor te stellen dat hier jarenlang goederenwagons opgeknapt werden. De gebouwen hebben stuk voor stuk historische waarde die je goed terug ziet. Na een grondige renovatie, waarbij de authentieke elementen bewaard bleven, dient het Centraal Ketelhuis nu als industriële evenementenlocatie.

Alle ruimte voor zakelijke evenementen

Begin het evenement met zijn allen bij elkaar in de plenaire ruimte van Het Centraal Ketelhuis. Geniet daarna van een ontspannen lunch op het ruime terras, met uitzicht op de historische panden van de Wagenwerkplaats. Het Centraal Ketelhuis is voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt voor een congres, bedrijfsfeest of een vergadering. Het foodteam zorgt uiteraard goed voor de gasten met (h)eerlijke en duurzame gerechten.

Goed bereikbaar met de trein en met de auto

Het Centraal Ketelhuis ligt op 10 minuten loopafstand van station Amersfoort Centraal. Met de auto ben je via de A1 en de A28 snel bij dit rijksmonument.  Met 400 parkeerplaatsen (uitbreiding mogelijk) is een plekje voor je auto vinden geen enkele moeite.

Activiteiten

Centraal Ketelhuis bevindt zich in de rubrieken Industriƫle locaties, Bedrijfsfeest, Congres / Seminar, Jubileumviering, Symposium, Vergadering.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x