EvenementOrganiseren.nl

Professioneel en vooral erg lekker

Food Jazz & DJ's

Vraag informatie op

Food Jazz & DJ's

Fullservice catering van A tot Z

Food Jazz & DJ’s is een partycateraar met een professioneel event- en food minded team. Met veel energie en oprechte aandacht leveren wij creatief maatwerk. Je proeft je merk en de seizoenen terug in de smaak en styling van de culinaire gerechten. Als je ons de gelegenheid geeft dan voeren we jouw merk en wensen van A-Z door op het evenement.

Wij geloven dat oprecht samenwerken het beste ingrediënt is voor een geslaagd evenement. Wat je ook organiseert, onze salesmanagers Suzan, Joost of Leonie denken graag met je mee. 

Wij maken van iedere locatie dé locatie
Wij verzorgen de catering voor uiteenlopende evenementen; van internationale congressen, bedrijfsfeesten, openingen tot aan jubilea diners en huwelijken. Wij kennen te gekke unieke locaties van modern tot historisch in heel Nederland.

Zo kun je dineren en feesten tussen de orgels bij Museum Speelklok, een toast uitbrengen in de Marmeren Hal van het KIT, teambuildingdagen organiseren aan het water van InnStyle of groots en meeslepend uitpakken in het industriële Taets Art & Event Park
Zelf een mooie ruimte tot je beschikking? Dan toveren we deze om tot dé locatie. Wij brengen al het keukenmateriaal, meubilair, licht en geluid mee, verzorgen de totale op-en afbouw en leveren het schoner op dan je het aantrof.

Dat smaakt naar meer!
Onze service gaat tot waar jij ons nodig hebt. Food, Jazz & DJ's neemt alles uit handen, van op- en afbouw tot techniek, meubilair en keukenmateriaal. Wij ontzorgen jou of jouw opdrachtgever en zorgen ervoor dat we samen een onvergetelijk event neerzetten. Smaakt dit naar meer? Suzan, Leonie of Joost bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een bakje koffie. 

Activiteiten

Food Jazz & DJ's bevindt zich in de rubrieken Cateraar, Partycatering.

Locatie/omgeving


Berichten van Food Jazz & DJ's

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x