EvenementOrganiseren.nl

BIG Creative | Shows & Events

BIG Creative | Shows & Events

Vraag informatie op

BIG Creative | Shows & Events

Wij zijn BIG Creative, een full-service evenementenbureau met een team van producenten, show- en conceptmakers. En we zijn absoluut gék op feestjes. Geef ons een reden, en we maken een belangrijk moment voor een bedrijf tot een memorabel moment. Groot denken, show en creativiteit zit in ons bloed. We geloven dat een feestje veel meer kan zijn dan een dansvloer en een open bar. Wij zien op onze events grootse dingen ontstaan.

Het is dé plek waar collega’s veranderen in vrienden. Waar afdelingen met elkaar fuseren. Hier transformeert 'Het bedrijf' tot 'ons bedrijf'. Waar de avond verandert in een verhaal. Zo’n feestje heeft enorm veel waarde. Voor mensen individueel én voor het bedrijf als geheel. Samen maken we de kern sterker dan ooit.

Wij stimuleren het ontmoeten van nieuwe en bekende collega’s, het beleven van het DNA van je bedrijf en het maken van verhalen. Met evenementen en shows, feestjes dus, die verbinden, verrijken en verwonderen. Met een grote impact. Met veel creativiteit.

Activiteiten

BIG Creative | Shows & Events bevindt zich in de rubrieken Evenementenbureau, Bedrijfsfeest, Feestavonden, Jubileumviering, Kunst en cultuur, Personeelsfeest, Productpresentatie, Bedrijfsuitje, Teambuilding en trainingen, Dinnershow, Awardshow en awardgala, Themafeesten.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x