EvenementOrganiseren.nl

SEMINAR & EVENT LOCATIE IN DURBUY (België)

Azur en Ardenne

Vraag informatie op

Azur en Ardenne

Azur en Ardenne biedt de perfecte locatie voor seminars, meetings, teambuildings en andere business evenementen.

Deze hotel en vergaderlocatie wordt omgeven door de natuur van de Belgische Ardennen en ligt op een steenworp afstand van het historische stadje Durbuy.

Geheel naar wens kunt u in een rustige, inspirerende en groene omgeving overnachten, vergaderen en proeven van uiteenlopende Belgische specialiteiten. Het restaurant heeft een uitzonderlijk panoramisch uitzicht op het park van het domein en de vallei van de Ourthe. In de bar en op het terras worden speciale Belgische bieren en internationale cocktails geserveerd.

Dit deel van de Ardennen biedt bovendien excellente mogelijkheden voor outdoor activiteiten. Uw bijeenkomst of event is hierdoor eenvoudig uit te breiden met uitdagende teambuilding activiteiten in de natuur.

OP ZOEK NAAR EEN BUITENGEWONE, NATUURLIJKE LOCATIE VOOR UW VERGADERING, TEAMBUILDING OF EVENEMENT?

Azur en Ardenne beschikt over een uiterst moderne infrastructuur met 54 elegante hotelkamers, 14 comfortabele vrijstaande woningen en 4 multifunctionele zalen.

In het hart van de prachtige Ardennen biedt het domein Azur en Ardenne een vergadercentrum waar in theateropstelling maximaal 200 personen plaats kunnen nemen. De polyvalente zalen zijn uitgerust met high-tech apparatuur en geschikt voor o.a. vergaderingen, productpresentaties, opleidingen, workshops, videoconferenties en meer…

Aansluitend aan de seminariezalen bevindt zich een vierde polyvalente zaal, waar ontbijten, lunches, diners, cocktails, feestavonden en tentoonstellingen kunnen worden georganiseerd. 

Veel daglicht, een mooi uitzicht en warme Azurblauwe kleuren staan garant voor een aangename bijeenkomst of evenement.

Azur en Ardenne heeft ruime, gratis parkeergelegenheid voor haar gasten.

Neem voor meer informatie, verschillende arrangementen of een offerte op maat contact op met de specialisten van Azur en Ardenne.

 

 

 

 

Activiteiten

Azur en Ardenne bevindt zich in de rubrieken Congreszalen, Hotels, Vergaderzalen, Bedrijfsfeest, Jubileumviering, Trouwfeest, Bedrijfsuitje, Teambuilding en trainingen, Vergadering.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x