EvenementOrganiseren.nl

Zoektocht naar verrassende evenementenlocatie: net over de grens (Deel I)

Door Wunderland Kalkar
De zoektocht naar een perfect passende evenementenlocatie is zeker niet eenvoudig. Als opdrachtgever en organisator wil je steeds weer iets anders, iets verrassends. In die zoektocht stuiten wij op Wunderland Kalkar, net over de grens in Duitsland. Multifunctioneel, een ervaren veelal Nederlands team en dan ook nog eens in een onconventioneel jasje: Wunderland Kalkar bevindt zich in een ouder kernreactor.

Via kleine slingerweggetjes en karakteristieke dorpjes bereik je het imposante en enorme gebouwencomplex van Wunderland Kalkar. Eenmaal binnen bevind je je op een zakelijke maar gezellige locatie. Een niet in gebruik genomen kerncentrale ombouwen tot een hotel, vergader- en vrijetijdspark, kom er maar eens op. Een meeting organiseren om aandacht te vestigen op bijv. het eigen energieverbruik? NIeuwe energie na een fusie? Voor tientallen van dergelijke thema's voor jouw evenement kan Wunderland Kalkar wel eens de ideale ‘omgeving’ zijn.

Wat zijn de voordelen van een locatie net over de grens? 

  • Je bent even helemaal weg uit je dagelijkse situatie
  • Gunstige accijns 19% + 7%
  • Grensoverschreidend, maar toch dichtbij
  • Reistijd: hartje Utrecht - Wunderland Kalkar in 5 kwartier

Een beurs bij Wunderland Kalkar

Wat maakt een multifunctionele locatie zo aantrekkelijk voor de opdrachtgever van evenementen?

  • Zoveel mogelijkheden. Alles onder 1 dak, gasten hoeven het terrein niet meer te verlaten. Alle expertise is in huis of wordt ingehuurd, daardoor garanderen wij een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en blijft alles in balans
  • We zijn flexibel, houden van een uitdaging. In principe is alles mogelijk.
  • We zijn origineel, denken met onze klanten mee van A tot Z
  • Mensen willen of verwachten steeds meer en denken hierbij out of the box. Ze zoeken naar onconventionele locaties en wij passen precies in het plaatje

Wat maakt een onconventionele locatie zo impactvol?

'We zijn geen standaard locatie en we denken in oplossingen in plaats van problemen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden,  waardoor we creatief blijven. Daarnaast vinden steeds meer bedrijven de weg naar Wunderland Kalkar. Het leuke hieraan is dat je door deze samenwerkingen je kennis steeds verder uitbreidt. Onze klanten zijn vaak erg creatief en zorgen ervoor dat ook wij zelf tot andere inzichten, oplossingen of invullingen komen', aldus het Nederlandse deel van het eventteam van Wunderland Kalkar.

 

Feiten en Cijfers over Wunderland Kalkar:

Capacitiet:
- 432 Kamers
- 20 zalen
- 10.000m2 Beurshallen
- 16 hectare Outdoorterrein

Prijs/kwaliteit verhouding
Locatie, centraal gelegen
We hebben veel ervaring, we zijn flexibel en creatief en bieden begleiding van A-Z

Wunderland Kalkar heeft ook nog een groot outdoorterrein dat grenst aan het water

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x