EvenementOrganiseren.nl

Vijf redenen om naar de Achterhoek te komen voor jouw najaars- of nieuwjaarsevent

Door Achterhoek Convention Bureau
Evenement in het najaar en aan het beginnen van het nieuwe jaar zijn strategisch enorm slim: samen afsluiten, genieten en samenkomen, of samen opstarten, neuzen dezelfde kant op en als team het nieuwe jaar in. Achterhoek Convention Bureau komt vijf redenen om voor de regio van de Superboeren te kiezen.

De Achterhoek beschikt over een alleraardigste combinatie van prachtige natuur, schilderachtige dorpjes en steden met een eigen karakter, maar ook kastelen, industrieel erfgoed en regionaal georrienteerde restaurants. 

Voor de zakelijke eventmarkt een mooie combinatie waar business, natuur en genieten samenkomen. En dus een ideale regio voor zakelijke events in het najaar of begin van het nieuwe jaar.

Of je nu op zoek bent naar een vorstelijke sfeer op een kasteel of een stoere bijeenkomst in een industriële setting, je vindt het in de Achterhoek.

Carina de Groot, Achterhoek Convention Bureau

 

Wij geven je wat tips voor het plannen van een  bijzondere bijeenkomst in de Achterhoek:

Vorstelijk vergaderen

Achterhoek heeft een uitgebreid aanbod van kastelen, buitenplaatsen en herenhuizen. Sommige werden oorspronkelijk gebouwd als verdedigingswerk, de meeste echter als chique buitenverblijven van de hogere klasse. Deze eventlocaties zijn het hart van de Achterhoekse geschiedenis.

>> Kijk hier voor het aanbod van kastelen en landgoederen in de Achterhoek

 

Kies voor een arrangement

Niet ieder event hoeft volledig op maat vanaf nul opgebouwd te worden om tot impact te komen. Voor meetings, vergaderingen of een prettig moment zijn er diverse arrangementen. Tot in de puntjes verzorgd en bovenal eenvoudig te boeken. 

In de Achterhoek bieden verschillende locaties compleet verzorgde vergaderarrangementen aan. Deze zorgen ervoor dat jij tijdens de vergaderdagen aan niets hoeft te denken, behalve aan de inhoud. De deelnemers komen niets tekort, van een uitgebreid diner tot heerlijke koffie tijdens de vergadersessie. Zo is er niet alleen ruimte voor intensieve discussies, maar ook om in alle rust van de Achterhoek te genieten.

 

>> Bekijk alle Achterhoekse vergader- en meeting-arrangementen

 

Industriële bijeenkomst

Als je een meer eigentijdse sfeer wilt, dan kun je overwegen om voor een industriële evenementenlocatie te kiezen zoals een oude fabriek. Dat geeft je bijeenkomst of eindejaarsfeest een stoer tintje. Ook die zijn er in de Achterhoek, met ieder een eigen verhaal, als kapstok voor jouw event.

>> Bekijk de indudstriele eventlocaties in de Achterhoek

 

Culinaire arrangementen: wild

Het is een traditie in de Achterhoek: wild eten. Om dat te promoten slaan diverse restaurants en hotels de handen ineen en bieden zijn uitgebreide diners van topkwaliteit. Er zijn diverse meerdaagse arrangementen te boeken.

>> Bekijk arrangementen om wild te eten in de Achtehroek

 

Geniet van toonaangevende musea

De Achterhoekse regio kent een aantal verborgen parels als het gaat om musea. Het diverse aanbod aan musea maakt van de Achterhoek een perfecte bestemming voor een goed verzorgde en ontspannen bijeenkomst met een cultureel tintje.

>> Bekijk de tientallen locaties in de Achterhoek waaronder musea

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x