EvenementOrganiseren.nl

UP Events lanceert nieuwe online teambuilding game: Project Arrow

Door UP Events
UP Events Amsterdam heeft een nieuwe game ontwikkeld voor bedrijven en particulieren die op afstand maar wel in groepsverband, een spel met elkaar willen spelen. De Online Teambuilding Challenge heet ‘’Project Arrow’’ en is een spel waarin verbinding, samenwerken en plezier met elkaar, centraal staan.

UP Events Amsterdam heeft een nieuwe game ontwikkeld voor bedrijven en particulieren die op afstand maar wel in groepsverband, een spel met elkaar willen spelen. De Online Teambuilding Challenge heet ‘’Project Arrow’’ en is een spel waarin verbinding, samenwerken en plezier met elkaar, centraal staan.
 

Ontwikkeling
De reden voor het ontwikkelen is dat ook UP Events vanwege de Coronacrisis tijdelijk de deuren heeft gesloten. UP Events is een evenementenbureau en evenementenlocatie in Amsterdam, dat gespecialiseerd is groepsactiviteiten en events waarbij plezier voorop staat. Uit liefde voor teambuilding en als antwoord op de verzoeken van klanten, is deze nieuwe game ontstaan. Zo is het mogelijk om in een tijd waarin we niet bij elkaar kunnen zijn, je toch elkaar kunt motiveren, de energie in een team kunt versterken en mensen dichter bij elkaar kunt brengen. De game is tegen betaling te spelen, zodat er ook inkomsten gegenereerd kunnen worden. 


Het verhaal van Project Arrow
De wereld verkeert in een crisissituatie van ongekende omvang. Het is aan de wereldleiders om dit snel op te lossen. Echter, in het verleden is gebleken dat zij niet goed met elkaar overweg kunnen. Om ervoor te zorgen dat de wereld niet vergaat, heeft een specialistisch team een online tool ontwikkeld, genaamd ‘Project Arrow’. Hiermee kunnen de wereldleiders op een efficiënte en vakkundige manier elkaars kwaliteiten ontdekken en deze inzetten in een race tegen de klok. Want, met een juiste samenwerking zijn de grootste problemen op te lossen. De naam van het spel is gebaseerd op het vormen een sterke groepsformatie in de vorm van een pijl.
 

Spel spelen op afstand
Deze online teambuilding game speel je met een groep mensen vanaf 8 personen omdat er dan in minimaal 2 aparte teams tegen elkaar gespeeld kan worden. Dit is ook de reden dat dit een ‘challenge’ is; het team dat als eerste alle vragen goed heeft, wint. Gedurende het spel deelt de spelleider van UP Events tussenstanden met de teams wat de tijdsdruk verhoogt.

De spelers zitten allen op hun eigen plek en elke speler heeft twee schermen nodig, zoals een telefoon in combinatie met laptop of tablet met internetverbinding. UP Events verzorgt per game persoonlijk een introductie en opstart. Daarna kunnen alle teams inloggen. Elk team vertegenwoordigt een wereldleider en krijgt verschillende puzzels en teamopdrachten met o.a. augmented foto & video opdrachten. Juiste antwoorden leveren hints op voor een volgende vraag. Na afloop van de game kan iedereen elkaars foto’s en video’s bekijken en is er een korte prijsuitreiking.
 

Doelgroep
Project Arrow kan gespeeld worden binnen elke groep van mensen, zoals collega’s, familieleden en vriendengroepen. De taal van de game is in het Engels waardoor deze ook voor een internationaal gezelschap geschikt is. Voor bedrijven adviseert UP Events om te starten rond 16:00 uur. Het spel duurt ongeveer 75 minuten, waardoor daarna bijvoorbeeld een gezamenlijk online borrel kan starten. 
 

Over UP Events
UP Events is een evenementenbureau en evenementenlocatie in Amsterdam-West. Het hele jaar door worden groeps- & bedrijfsuitjes, feesten, bedrijfsfestivals en zomerkampen op de eigen locatie georganiseerd. Het terrein is 35.000 m2 en heeft onder andere meerdere vergader- /eventlocaties, 4 escape rooms, een outdoor lasergame arena, beachvolleybalvelden, bubbelvoetbalvelden, Expeditie Robinson proeven, een archery tag speelveld en kun je er boogschieten en jeu de boules spelen. UP Events ontwikkelt en organiseert verschillende teambuilding activiteiten op de eigen locatie en door heel Nederland. 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x