EvenementOrganiseren.nl

The Recipe showcase op Festivak 2017

Door
Woensdag 15 november speelt de band The Recipe tijdens de Festivak party in de Jaarbeurs Utrecht. 

The Recipe is dé live band voor events en festivals: 100% hits in hoog tempo achter elkaar zoals een DJ draait. Op de setlist staan Dance, Pop, EDM, Rock, Hiphop en meer, het publiek krijgt zo maximale herkenbaarheid, variatie en een grote dosis entertainment. Met een prachtig festivalseizoen 2017 nog vers in het geheugen is de band al druk bezig met de voorbereidingen voor een nóg knallender 2018.

Manager Raimond: “steeds meer festivals ontdekken dat een coverband met eigen geluid en uitstraling een krachtige toevoeging is in hun line-up, daar zijn wij heel blij mee en dat bewijzen we graag waar mogelijk. Onze festivalshows zorgen voor enorm enthousiaste reacties bij publiek en programmeurs, deze showcase geeft ons een unieke kans om de aanwezige festivalorganisatoren alvast een voorproefje te geven van onze festivalset 2018.”

De Festivak party sluit aan op de eerste beursdag van Festivak vanaf 18.00 uur. Ben je festival- of eventprofessional en wil je The Recipe live meemaken? Neem contact op via 06-19472919 of raimond@therecipe.nl.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x