EvenementOrganiseren.nl

The power of event innovation

Door Starlive communications & events
CONNECT SESSIE - Innovaties zijn overal maar je moet ze wel zien. In deze sessie neemt Jan Eleveld van Starlive jou mee in de kracht van innovaties binnen de evenementenbranche.

Hoe kunnen technologische innovaties jou helpen creatieve en opmerkelijke communicatie- en evenementconcepten te ontwikkelen? En hiermee ervaringen creëren met impact? In het webinar laten we een aantal voorbeelden zien waarbij innovaties niet worden ingezet als gadget ‘gewoon voor de lol’, maar als tool binnen de marketing- en communicatiestrategie om doelen te bereiken.


Over de host: Starlive | Innovatieve creaties en belevingen met impact
De kracht van Starlive zit hem in het totaalconcept van een event. Van begin tot eind klopt het verhaal. Een verhaal dat wij samen met onze opdrachtgever schrijven. Wij hebben de kennis in huis om een event vlekkeloos te laten verlopen en de gasten én onze opdrachtgevers elke keer weer positief te verrassen. Eigenaar Jan Eleveld deelt in deze sessie zijn belangrijkste bevindingen. NetworkTables Connect
Deze online community is opgericht door NetworkTables en EventBranche. Een online community met honderden kennissessies en een netwerk van 1000-en eventprofessionals en opdrachtgevers over de hele wereld. NetworkTables Connect (Online Community) biedt online keynotes, workshops, paneldiscussies, rondetafels en 1op1 sessies waar je in gesprek kan met een expert.

Zelf een sessie hosten? Dat kan. Klik op onderstaand logo om aan te melden voor de sessies of om zelf een sessie aan te maken.Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x