EvenementOrganiseren.nl

Nationale Opera & Ballet host en organiseert drie spectaculaire evenementen in één week!

Door Nationale Opera & Ballet
“Wat een waanzinnige week”, vertelt Sander van Kaam, manager Sales & Events bij Nationale Opera & Ballet. “Het was best een uitdaging om alle drie de evenementen naast de reguliere programmering in één week mogelijk te maken. Het jaarlijkse OperaDiner en BalletDiner zijn twee van de  meest succesvolle fondsenwervingsinitiatieven van Nationale Opera & Ballet en waren ook dit jaar al vroeg uitverkocht. Het is geweldig om te zien dat aanwezigen opera en ballet zo’n warm hart toedragen. Wij kijken uit naar volgende edities en naar alle andere evenementen die nog gaan komen.”

OperaDiner
Het jaarlijkse OperaDiner, dat op woensdag 7 november plaatsvond, is een traditie waarbij de kunstvorm opera wordt gevierd. Het evenement werd dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en stond in het teken van het kostuum. Op het kostuumatelier van Nationale Opera & Ballet wordt elke dag met grote precisie en toewijding gewerkt aan het vervaardigen van de mooiste kostuums. Ruim 140 gasten werden getrakteerd op een exclusieve kostuumtentoonstelling, optredens van de OperaStudio, een initiatief van De Nationale Opera waarbij zes afgestudeerde zanger(essen) begeleid worden om zich verder te specialiseren in het operavak, een backstage programma achter de schermen en een diner verzorgd door Select Catering in samenwerking met 2 sterren restaurant De Bokkedoorns.
 

LAW & ART cliënt event Houthoff
De dag voor de première van opera Il barbiere di Siviglia stond het theater in het teken van ‘LAW & ART’, een cliënt event van onze hoofdsponsor Houthoff. Zo werden 300 gasten van het advocatenkantoor onthaald met optredens van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet en kregen een rondleiding achter de schermen. Speciaal voor deze dag werd de orkestbak omgetoverd tot een receptielocatie. De avond werd afgesloten met een spetterend diner op het hoofdtoneel in het decor van Il barbiere di Siviglia die minder dan 24 uur later in première ging.
 

BalletDiner
Het BalletDiner vierde dit jaar haar dertiende editie op maandag 12 november. Eén keer per jaar opent Het Nationale Ballet de wereld achter de schermen voor een exclusieve avond voor het bedrijfsleven. In een unieke en intieme setting genoten ruim 180 gasten van een speciaal samengesteld programma met dans op topniveau, waarna op het achtertoneel van de grote theaterzaal een diner werd verzorgd door Select Catering. De stersolisten van Het Nationale Ballet lieten gasten van heel dichtbij ervaren dat ballet topsport en kunst is. 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x