EvenementOrganiseren.nl

Meekijken met de 70 beste evenementen van Nederland?

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - De Gouden Giraffe Event Awards 2021 heeft dit jaar liefst 70 inzendingen voor 6 categorieen, maar dan wel verdeeld over fysieke en online events. Kortom 70 keer volop inspiratie van het beste dat de wereld van live communicatie en experience marketing te bieden heeft. De 70 eventcases pitchen online voor de jury en jij kunt mee kijken...

...maar dan moet je wel lid zijn van onze moeder-site EventBranche.nl. 'Normaal zetten we alle deuren altijd open, maar om onze platforms en vooral ook de Gouden Giraffe als ultieme podium voor het allerbeste als het gaat om live communicatie en experience marketing te behouden, hebben we steun nodig. Geen donaties, maar echt waar voor je geld, want als je nu lid wordt krijg je:

  • toegang tot Gouden Giraffe Learn from the Best (online jurysessies): presentaties van 70 cases
  • het EventBranche 1/2 jaarboek: bijna 200 pagina's visie, inzichten, protocollen, onderzoeken, trends, ontwikkelingen, kansen, aanbod, merken over hun events, etc etc
  • uitnodigingen voor netwerk/kennis evenementen zodra het weer kan, kortingen op events
  • toegang tot al onze content en het grootste en breedste netwerk onder 1 paraplu

Gouden Giraffe Learn from the Best

De 70 ingezonden cases presenteren zich aan de jury en aan het publiek dat mee mag kijken

Dinsdag 20 en woensdag 21 april

Eenvoudig en prettig te volgen via het NetworkTables platform

- alleen toegankelijk voor leden van EventBranche.nl - 

In een online omgeving ism NetworkTables pitchen alle 70 cases zich per categorie voor de Gouden Giraffe Event Awards Jury. Tijdens de twee dagen vol inspiratie kunnen leden mee kijken met alle pitches. Omdat we als organisatie van de Gouden Giraffe louter door zelf toe te leggen en dankzij de partners en 70 ingeschreven cases dit hoogtepunt van het jaar kunnen organiseren, is Learn from the Best alleen toegankelijk voor onze betaalde leden.

Nog geen lid, maar wil je wel geinspireerd worden door de 70 evenementen en de Gouden Giraffe steunen? Stuur dan een mail naar elin@eventbranche.nl, zij maakt je meteen lid en je ontvangt zsm een toegangslink voor Gouden Giraffe Learn from the Best. 

Learn from the Best ism NetworkTables

NetworkTables.com verzorgt het complete online deel van de Gouden Giraffe. Waarbij deelnemers aan Learn from the Best zich vanaf nu voor de 70 cases kunnen inschrijven. Op 20 en 21 kun je dan als publiek meekijken, leren en je laten inspireren door de 70 beste cases van Nederland. Dankzij NetworkTables kunnen we dus toch twee van de krachtpilaren van de Gouden Giraffe in stand houden: leren en netwerken."

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x