EvenementOrganiseren.nl

MECC biedt plug & play studio voor online events

Door Mecc Maastricht
Bent u op zoek naar een unieke en innovatieve manier om in contact te komen met uw publiek? In tijden van ‘social distancing’ kan een online of hybride evenement dé oplossing bieden. De splinternieuwe state-of-the-art MECC Studio biedt alles om u hierin te faciliteren. Indien gewenst gecombineerd met een live evenement op locatie.

Ons professionele team staat klaar om u te begeleiden van begin tot eind. De unieke combinatie van de MECC Studio, de 3 evenementenhallen, het volledig vernieuwde congrescentrum met 2 auditoria en 55 break out rooms maakt MECC Maastricht de perfecte locatie voor uw live, online of hybride evenement.

Plug & Play
In de MECC Studio staat alles klaar voor gebruik. Audiofaciliteiten, camera’s, verschillende decors, volledige studioverlichting, LED schermen, live inbel- poll- en Q&A mogelijkheden en een professionele crew bestaande uit regisseur, visagist en indien gewenst sprekersbegeleiding.

Registratieplatform
Het registratieplatform waarmee uw deelnemers zich eenvoudig én in een beveiligde omgeving kunnen registreren, wordt volledig opgemaakt in de look & feel van uw bedrijf of evenement.

Catering
MECC Maastricht biedt een ruim assortiment aan warme en koude cateringhapjes. Altijd vers en van hoge kwaliteit. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden die aansluiten op uw persoonlijke wensen. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de geldende RIVM Covid-19 maatregelen.

>> Lees meer en bekijk de mogelijkheden: State-of-the-art MECC Studio

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x