EvenementOrganiseren.nl

Maak van uw gezellig eindejaarsfeest een waarde verhogend evenement!

Door
Ze komen er weer aan! De eindejaarsevenementen waarmee u samen met alle hardwerkende medewerkers het afgelopen jaar afsluit. Altijd gezellig, maar waarom zet u ook dit evenement niet in om uw waarde te verhogen?

Samen viert u het succes dat u heeft behaald. U wilt bij dit succesvol jaar ook iedereen bedanken voor hun inzet. En u wilt er ook voor zorgen dat ze zich volgend jaar blijven inzetten en dat ze nog meer gemotiveerd raken om er samen weer een succesvol jaar van te maken. U heeft ze namelijk volgend jaar allemaal weer stuk voor stuk nodig.

 

Maar wat als het jaar niet zo goed is verlopen, maar iedereen heeft het afgelopen jaar toch echt keihard gewerkt en zich voor de volle 100% ingezet. U wilt ze toch de waardering geven die ze verdienen en ze motiveren om volgend jaar net zo hard te blijven werken. Want ook na een minder succesvol jaar heeft u uw medewerkers heel hard nodig.

 

Maar hoe maakt u van een gezellig “eindejaarsfeest”, toch een waarde verhogend evenement waarbij u uw medewerkers bedankt, beloond, motiveert, inspireert en betrekt bij de plannen van volgend jaar. Dit kan allemaal! Combineer de gezelligheid van het jaarlijks eindejaarsevenement met een dag vol motivatie en inspiratie voor aankomend jaar!

 

Tip1:

Start de dag met een ontspannen ontbijt of lunch, waarbij u de dag op een ongedwongen manier begint. Start niet meteen met een plenair gedeelte of een presentatie van 45 minuten. Geef uw gasten het gevoel dat niets moet zodra ze binnen komen.

 

Tip 2:

Zorg voor inspirerende sessies waarbij u uw personeel betrekt bij de ontwikkelingen en veranderingen van afgelopen jaar. Hoe kunnen zaken anders bekeken worden? Waar zit verbetering in? Zorg voor input vanuit uw medewerkers en brei daar verder op uit. Zorg er voor dat ze gehoord worden. Zo groeit de motivatie over de dag en blijven ze scherp.

 

Tip 3:

Zet uw medewerkers in beweging. Verzorg leuke workshops, maar wel met een doelstelling. Verzorg workhops die bij uw organisatie passen en waar uw medewerkers echt iets aan hebben, maar wat wel leuk is om (samen) te doen. Workhops zijn altijd leuk maar kunnen ook een diepere doelstelling hebben.

 

Tip 4:

Geef uw medewerkers het gevoel van saamhorigheid. Hoe ze hun krachten kunnen bundelen, maar ook hoe ze hun zwaktes kunnen omzetten in iets positiefs. Creëer tijdens het evenement een volledig team gevoel en zorg ervoor dat iedereen elkaar (beter) leert kennen. Hoe meer medewerkers elkaar kennen, hoe groter het teamgevoel!

Tip 5:

Betrek het diner ook bij je doelstelling. Hoe ga je dineren? Wordt het een sit-down diner met tafelindeling? Of een ongedwongen buffet. Wordt het een speurtocht of spel met foodmarkets of foodtrucks? Of een gezellig shared diner met leuke spelonderdelen? Ook een diner kan ook een interactief onderdeel hebben.
 

 

Tip 6:

Sluit het evenement af met een geweldig feest waarbij ze totaal kunnen ontspannen van de dag. Laat het feest dan ook een feest zijn zodat het een afsluiter wordt waar iedereen op heeft gewacht na een super leuke interactieve dag. Laat op dat moment alles los van het afgelopen jaar en start het jaar met nieuwe motivatie!

 

Heeft u al eens nagedacht over hoe u meer resultaat uit uw evenement kan halen?

@Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling creëert een ultieme en inspirerende belevenis, waarbij de waarde van de opdrachtgever en zijn gasten wordt verhoogd op welke manier dan ook. Daarnaast is @Noes een duurzame partner voor organisaties die vertrouwen hebben om een evenement als marketing- en communicatiemiddel in te zetten en hiermee doelstellingen te realiseren. Wij denken graag met u mee!

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x