EvenementOrganiseren.nl

Live, online of hybride? Een artiest of BN'er zorgt voor extra beleving

Door AT Bookings
AT Bookings vertegenwoordigt een breed aanbod aan presentatoren, influencers en personalities. Met veel plezier zoeken wij naar de juiste match tussen opdrachtgevers en onze talenten. Hierbij doen we binnen de aangegeven kaders een passend, en soms verrassend, voorstel. Ook binnen de concepten van vandaag de dag: live, online of hybride.

We brengen je met deze editie op de hoogte van de plannen voor het aankomende jaar. Ook laten we zien welke (nieuwe) talenten je zeker in de gaten moet houden en presenteren we ons veelzijdige aanbod en de daarbij horende mogelijkheden.

Muzikale evenementen, campagnes in de breedste zin van het woord, Q&A settings, de presentatie van chique gala-avonden, events met de meest uiteenlopende doelgroepen en specifieke thema’s als ‘duurzaamheid’. You name it. Voor elke opdracht denken wij graag met je mee. Klik op de cover hiieronder om het magazine online te lezen, met onder meer Valerio Zeno, Emma Wortelboer, Loiza Lamers en vele andere artiesten en BN'ers die ook op jouw event een onderdeel kunnen zijn: 

Lees het magazine, click op de cover:

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x