EvenementOrganiseren.nl

Leuke ideeën voor jouw evenement (1)

In de categorie Leuke ideeën voor jouw evenement geven we inspiratie, tools en voorbeelden om in te zetten op jouw evenement. Dit keer hebben we ons laten inspireren door een bezoek aan OMR23 (Online Marketing Rockstars) waar naast vele grote merken ook een paar beursstraten met start-ups stonden en daar kun je wellicht van profiteren voor jouw evenement.

OMR23 bracht in Hamburg 70.000 marketeers bij elkaar en honderden exposanten. Daartussen digitale en tech oplossingen die ook voor jouw evenement van waarde kunnen zijn, Wij pikten er twee uit:

Tapni Card: interactieve businesskaart die ook als entreekaart kan dienen

Tapni Card is een slim visitekaartje dat volledig gepersonaliseerd is naar jo uw specifieke behoeften. Met ingebouwde NFC-technologie en een dynamische QR-code die nooit vervalt, kun je direct jouw informatie delen met iedereen, altijd en overal.

  • Geen app nodig: de andere persoon heeft geen app of Tapni nodig om uw informatie te ontvangen.
  • Compatibel met iPhone en Android toestellen.
  • Volledig aanpasbare gedetailleerde verwerking, achtergrondontwerp en lay-out

 

Oxolo: AI video bijvoorbeeld voor jouw uitnodigingstraject

Vervang dure videoprocessen zoals casting, scripting en filmen door Oxolo's met één klik door AI gegenereerde videocontent. Een menselijk gezicht naast jouw product kan een cruciale invloed hebben op het koopproces. Onze AI-gegenereerde videocontent biedt een uitgebreide bibliotheek met echte menselijke emoties om jouw merk een gezicht te geven.

Binnenkort veel meer Ideeen voor jouw evenement

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x