EvenementOrganiseren.nl

Lekker gezond! Vitale en duurzame foodconcepten

Door Hotel Papendal
Acht uur lang vergaderen of een hele dag gefocust blijven op dat ene te halen doel is hartstikke intensief. Hoe hou je jezelf en je collega’s de hele dag bij de les? Passende voeding helpt je hierbij! Wij vinden het daarom belangrijk dat de voeding gedurende de dag goed aansluit bij jouw type bijeenkomst én bij de moderne wensen op het gebied van vitaliteit en duurzaamheid.

Kok / Foodie

Voor jou is de keuken geen onbekend terrein. Jij hebt al eerder wat dagen doorgebracht in een foodtruck, een keuken, of bent simpelweg een echte foodie. Lijkt het je wat om in een vast team te werken met als vaste werkplek één van de meest innoverende locaties Utrecht? Bij DUS zoeken wij een kok of foodie die de catering naar een nieuw niveau gaat tillen.

 

Binnen deze functie bij DUS..

  • krijg jij veel vrijheid en ben jij de kartrekker binnen de afdeling.
  • werk je op een vernieuwende locatie, met innovatieve gerechten.
  • tillen wij met z’n allen professioneel vergaderen naar een ander niveau.
  • doe jij bestellingen, registraties, de schoonmaak en zoek jij nieuwe producten.

 

DUS bieden wij jou…

  • een fulltime contract (38 uur) met onregelmatige werktijden.
  • een functie waarin jij verantwoordelijkheid en ruimte voor innovatie krijgt.
  • een locatie die flinke uitbreidingsplannen heeft voor het restaurant en urban beach.
  • twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar.
  • een inspirerende werkplek aan het Amsterdam Rijnkanaal.

 

Meer over DUS en de functie:

DUS is een plek waar je de immense schepen op het Amsterdam Rijnkanaal bijna kunt aanraken. Een plek waar je vergadert op schommels, brainstormt in een hangmat, je uitleeft tijdens het speelkwartier, picknickt op het stadsstrand, je ideeën op grote, kartonnen tafels schrijft en samen met je team groter denkt dan een flipovervel. Mét een eigen ruimte om je plannen concreet te maken.

 

Jijzelf hebt al aardig wat ervaring met koken, maar voornamelijk met het creëren van gerechten die net even iets anders zijn. Je hebt een gastvrije instelling en vindt het leuk om op de voorgrond te treden; gasten iets te vertellen over wat ze eten of even een handje uit te steken als iemand hulp zoekt. Misschien ben je zelf ondernemer geweest of heb jij de verantwoordelijkheid gedragen voor een keuken. Wij vinden het belangrijk dat jij al aardig wat ideeën door hebt weten te voeren. Verder deel jij de overtuiging dat een schone en opgeruimde keuken, volgens HACCP, een fijne werkplek is.

 

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen, neem contact op met Mandy op 030 2404075.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x