EvenementOrganiseren.nl

Kerstevent voor jou en je collega’s

Door Hotel Papendal
Elk jaar is het weer zoeken naar hét perfecte cadeau voor jouw medewerkers. Want hoe zorg je dat iedereen tevreden is? Papendal organiseert in december The Christmas Factory, een kerstevent waar je met jouw collega’s een persoonlijk kerstpakket bij elkaar kan shoppen. Hoe uniek is dat?

Een persoonlijk kerstpakket voor elk budget
‘’Hoe werkt dat dan?’’, vraag je je wellicht af. Op basis van een vooraf bepaald budget ontvangen jij en jouw collega’s muntjes waarmee je in de ‘kerstfabriek’ naar hartenlust kunt shoppen voor de meest uiteenlopende producten. En voor de nieuwsgierige onder ons; je vindt in de kerstfabriek een selectie aan speciale bieren, cosmetica, huishoudelijke producten, sieraden, wijnen, kaasjes en nog veel meer. Voor ieder wat wils. Voor iedereen een persoonlijk kerstpakket.

 

Maak er een feestje van!
Het leuke van The Christmas Factory is dat je hier met elk budget terecht kan. Van alleen een kerstpakket samenstellen tot een geheel verzorgde dag met alles erop en eraan. Je kunt jouw bezoek aan The Christmas Factory namelijk ook combineren met een bijeenkomst, een eindejaarsborrel of met (h)eerlijk eten. In de kerstfabriek vind je leuke standjes met winters eten, zoals bijvoorbeeld een huisgemaakte burger, borrelhapjes, culinaire stamppotjes, ambachtelijke erwtensoep en uiteraard ook een keur aan zoete lekkernijen.

 

Een clinic in de winter? Ja, natuurlijk!

Een winterse clinic is een ontzettende leuke toevoeging tijdens The Christmas Factory. Even de frisse lucht in en nieuwe energie opdoen. Denk bijvoorbeeld aan Siberische Husky rennen, Curling of Wintergames. Maar ook een sportspreker behoort tot de mogelijkheden.

 

Nieuwsgierig geworden naar winters Papendal?
 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x