EvenementOrganiseren.nl

Kerst Events: UP Events haalt jouw collega's uit de thuiswerkdip

UP Events is in no time uitgegroeid tot een zeer bekende en gewaardeerde teambuildingslocatie in Amsterdam West. Maar ook bij UP Events moest het roer om. Inmiddels heeft UP Events een uitgebreid aanbod online activiteiten, als alternatief voor live samenzijn én om jouw collega's uit de thuiswerkdip te halen.

'Sinds de Covid-19 uitbraak zijn er veel nieuwe regels en richtlijnen om veiligheid en gezondheid te waarborgen. Hierdoor is het lastiger om groepsactiviteiten te doen. Daarom zijn, in deze onzekere tijden, online activiteiten een goed alternatief.' UP Events heeft verschillende bestaande concepten omgebouwd naar online games. Daarnaast hebben we ook een aantal geheel nieuwe concepten ontwikkeld', aldus het team van UP Events. In deze kerstspecial een divers aanbod van de event-experts van UP Events. Zo biedt UP Events online teambuilding met een concept als Scrooge Winter Game, maar ook online escape games als The Pegasus Project of Project Arrow, waar collega's vanuit huis aan teambuilding doen.

>> Meer weten over het aanbod van UP Events? Lees het artikel Alles in huis om jouw collega's uit de thuiswerkdip te halen in ons Kerstspecial online magazine. 
 

Contact en meer informatie:
UP Events:
Tom Schreursweg 8 - 1067 MC Amsterdam
upevents.nl

 

Bekijk het volledige online magazine: Inspiratie voor Kerstmis 2020:

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x