EvenementOrganiseren.nl

Jouw evenement in een topsport locatie?

Door Omnisport Apeldoorn
Iedere organisator, eventmanager, bureau of opdrachtgever zoekt naar een locatie die past bij de boodschap, de doelstelling en/of het thema van zijn of haar evenement. Sport is daarbij een thema kapstok met vele, vele haakjes waar bijna ieder zakelijk thema aan opgehangen kan worden. Het team van Omnisport Apeldoorn deelt een aantal tips.

Omnisport Apeldoorn is een multifunctionele sportaccommodatie en heeft een wielerbaan, topsporthal en indoor atletiekbaan. Daarnaast is het imposante en volledig up to date complex de locatie voor congressen met WOW factor, publieksevenementen, vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten. 

De sportieve evenementenlocatie in Apeldoorn is beurslocatie, congrescentrum, vergaderlocatie, workshop locatie en eventlocatie in één. Maar welk evenement je ook gaat organiseren, Omnisport biedt vooral een ideale kapstok, namelijk die van topsport. Er zijn zoveel parallellen met sport en het bedrijfsleven, dat Omnisport ook voor jouw business event een ideale thema kapstok is. De ervaringsdeskundige van het eventteam van Omnisport delen een paar tips:

TIP 1:
Topsport-DNA: ideale kapstok

De topsportlocatie, die Omnisport Apeldoorn is, biedt een ongekende kapstok voor het thema van jouw event. Doorzetten, teamverband, alles geven, doelen stellen, scoren, trajectdenken, de kapstok is enorm.

TIP 2:
Geen 'zitten op je stoel event'...

Het inhoudelijke evenement, het congres, waar naast de inhoud beweging, vitaliteit en in actie komen centraal staat? Dat verrast dat is anders dan anders en dat is dus impact.

TIP 3:
Kies voor beleving in plaats van standaard

De zaaltjes, de standaard meeting- of eventruimte, die kennen we nu wel. Door voor Omnisport te kiezen, kies je voor beleving. De locatie biedt de perfecte sportieve omlijsting die voor elk event aanknopingspunten geeft voor een optimale inzet op beleving.

TIP 4:
Duurzame eventlocatie

Zodra de locatie duurzaamheid uitstraalt en het in zich heeft, is dat voor jouw bedrijf of merk een plus. Omnisport heeft dat. Minimale CO2 uitstoot, van afval energie maken, bomen planten. Omnisport = duurzaam. >> Meer over Omnisport en duurzaamheid

Bekijk het volledige online magazine over de ongekende mogelijkheden van Omnisport Apeldoorn als locatie voor jouw volgende evenement:

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x