EvenementOrganiseren.nl

Inspiratie: Creative catering (deel 2 )

Dat u met catering alle kanten op kan wist u inmiddels. Het is echter belangrijk om de cateraar vroeg bij het proces te betrekken zodat u samen tot een passende invulling kan komen. Laat u inspireren door onderstaande ideeën.

Stuke sandwich? 
Een lunchtafel ziet er al gauw feestelijker uit met een taart. Zeker een variant zoals hieronder weergegeven. Dezelfde benodigdheden als een normale sandwich alleen dan in een andere vorm. 

Sandwich buffettafel 
Lunchtijd: de één wil geen kaas, de ander geen groenten, weer een ander wil geen saus. Weet je wat? Laat ze hun bammetje zelf maar samen stellen. Geen klachten achteraf en een bijzonder gezicht; al die verse producten op een rij.


 

Taarten zijn hot
De mogelijkheden qua branding en vormgeving van taarten zijn enorm uitgebreid. Een spectaculair exemplaar, zoals onderstaande bijvoorbeeld, zorgt gegarandeerd voor de nodige aandacht van uw bezoekers.  
 'Stekjes'
Deze 'stekjes' zijn eigenlijk niks meer dan chocolademouse met daarop een chocoladekruim gegarneerd met een muntblaadje. Het effect: decoratieve 'plantjes' die heerlijk smaken.

Breekwerk
Met deze zogenaamde stoeptegels van chocolade en koek zullen eerst klein gemaakt moeten worden voordat het opgegeten kan worden. Zet uw bezoekers aan het werk en laat ze zelf de grootte van hun snack bepalen. 

Decoratie en catering in 1
Voornemens uw bezoekers iets gezonds voor te schotelen? Nou dat kan ook zo, een soort van groentetuin op tafel. Dit kan natuurlijk ook op een stijlvolle manier maar kleurrijk is het altijd. 

Gezichtsbedrog 
Met de juiste cateringpartner of patissier kunnen spectaculaire meesterwerkjes bereid worden. Dit hoeft niet heel ingewikkeld te zijn, met een creatief brein kom je al heel ver. Zo is onderstaande cactus prima te realiseren. Bedenk een link naar uw evenement en brainstormen maar. 


 

Misschien is dit ook interessant voor u: 

catering

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x