EvenementOrganiseren.nl

Inhuren evenementenbureau vs. zelf doen

Door Zento bureau voor impact
Als evenementenbureau worden wij vaak ingehuurd voor het totale plaatje. Van uitnodiging tot bijvoorbeeld een aftermailing naar de bezoekers. Soms worden we enkel ingehuurd voor een deel van de organisatie. We ontwikkelen dan bijvoorbeeld een uitgekiende campagne, verzorgen de technische productie of adviseren de klant terwijl zij zelf de andere onderdelen verzorgen. Vaak wordt gezegd dat het inhuren van bureaus niet wordt gedaan van wege budgettaire redenen. Een evenementenbureau zou soms (te) duur zijn. Maar is dat wel echt zo?

Kostbare tijd
Een van de voordelen van het inhuren van een evenementenbureau ten opzichte van het bijvoorbeeld laten organiseren van een evenement door een werknemer van uw bedrijf is tijd.

Zo hebben wij bijvoorbeeld ruim 13 jaar ervaring en kennis opgebouwd. Daardoor werken wij sneller en efficiënter dan iemand die dat niet dagelijks doet. De tijd die uw werknemer moet investeren in organiseren van uw evenement zal waarschijnlijk kostbaarder zijn dan het inhuren van een evenementenbureau.

Creativiteit
Evenementenbureaus en de partners die zij voor uw evenement inzetten zitten boordevol creativiteit. Juist een buitenstaander kan, uiteraard samen met u of uw medewerker(s) uiterst verrassende ideeën uitwerken.

Kwaliteit
De partners waarmee wij uw evenement uitvoeren zijn door de jaren heen om ons heen verzameld. Daarbij is kwaliteit een van de belangrijkste graadmeters voor samenwerking. U kunt dus gerust zijn dat bijvoorbeeld de catering, het entertainment en de techniek geheel aan uw wensen voldoet. De rol van een evenementenbureau is ook dat alle disciplines die worden ingezet elkaar aanvullen en versterken. Een mis match van leveranciers komt helaas nog vaak genoeg voor, met alle gevolgen van dien.

Samenwerken is een pre!
Of een evenement nu in zijn geheel of slechts in onderdelen door ons wordt uitgevoerd, het beste resultaat bereiken we wanneer we samen met de opdrachtgever het traject aangaan.
De opdrachtgever heeft immers de kennis, de doelstellingen en de visie van het bedrijf helder voor ogen. Samen met onze creativiteit, passie en kennis bereiken we het beste resultaat!

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x