EvenementOrganiseren.nl

In vijf stappen een coronaproof evenement

Een evenement organiseren. Dat is in deze tijd nog altijd een uitdaging. Eurofins ontzorgt elke organisatie in vijf stappen. Het maakt niet uit of je nu een Formule 1 race organiseert of een beurs.

De naam Eurofins doet misschien niet gelijk een lampje branden. Toch is het een bedrijf dat wereldwijd opereert. In Nederland alleen al zijn er tientallen vestigingen, waaronder in Oosterhout, Maastricht, Eindhoven, Barendrecht, Beuningen en Amsterdam. Het van oorsprong Franse bedrijf is wereldwijd de grootste aanbieder van testen, inspectie en certificatie. Het bedrijf beschikt over meer dan 800 laboratoria in 50 landen.

Complete supply chain

Dat Eurofins samenwerkt met onder meer deze grote aansprekende partijen, zoals Etihad. Kuwait Airlines en Delta, dankt het bedrijf aan het feit dat het de complete supply chain in eigen handen heeft. In Europa hebben alle Eurofins laboratoria dankzij een ISO-certificering goedkeuring van alle overheden om Covid19-testen uit te voeren.

Stappenplan

Eurofins werkt heel doelgericht aan de hand van een stappenplan. In slechts vijf stappen heb je een coronaproof evenement voor jouw organisatie staan. Dit zijn de verschillende stappen van Eurofins:

1 - Het intakegesprek
2 - Plan van Aanpak
3 - Safe Bubbles Integratie
4 - Safe Bubbles Organisatie
5 - Safe Bubbles Uitvoering

Plan van Aanpak

Bij het intakegesprek wordt het risicoprofiel in kaart gebracht en wordt onder meer gekeken naar de aard, plaats en duur van het event. In het Plan van Aanpak is aandacht voor zaken als medische protocollen, omvang en hoeveelheid testen, maar ook hoe er wordt omgegaan met de persoonsgegevens.

Testen

Bij de derde stap wordt onder meer de IT - de coronasoftware - beschreven. Bij stap 4 - Organisatie - spelen de human resources de hoofdrol. Hier wordt ook de mapping en routing van de testroutes opgenomen. Bij de laatste stap draait het logischerwijs vooral om het testen zelf, waarbij contstant wordt gemonitord.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x