EvenementOrganiseren.nl

IJsbreker voor jouw evenement: de netwerk game voor ieder event 

Door UP Digital
The Next Event 2024 begon dit keer totaal anders. In de motorruimte van de Fokker Terminal in Den Haag werd dan nog wel plenair geopend met Tim Rosman van de locatie en Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl, maar daarna begon het evenement echt. Dat hoorde je, dat zag je, dat voelde je, want het Meet & Connect netwerkspel bleek de perfecte ijsbreker. (foto: Veodi)

“Uit de enquêtes van de afgelopen edities van The Next Event kregen we telkens weer terug: prachtig manier om connecties te maken met eventprofessionals, maar we zouden ook wel elkaar als opdrachtgevers van verschillende bedrijven en merken leren kennen”, geeft Sjoerd Weikamp de directe aanleiding om voor Meet & Connect te kiezen. 

“En in alle openheid: ik ben altijd een beetje terughoudend als ik een app, een tool of een code moet scannen. Totdat je jezelf er aan overgeeft. Met UP Digital, bureau voor Event Gamification en zusje van UP Events, die Meet & Connect ontwikkelden, hebben we gekozen voor een mix van vragen en opdrachten die direct betrekking hadden op de inhoud van The Next Event en vragen en opdrachten die hoorden bij het nieuwjaarsgevoel. Het werd een groot succes.” 

Dat succes was merkbaar en zit in de slimmigheden van het spel. Meet & Connect is webbased dus eenvoudig te openen en te spelen. Bij iedere opdracht moet je op zoek naar een nieuwe connectie om het spel samen te spelen. Zo ontmoet je in no time op een hele laagdrempelige en leuke manier al snel veel nieuwe mensen. “Verbazingwekkend hoe soepel dat liep en hoe je dan juist wildvreemden aanschiet om een opdracht te doen en tegelijkertijd even te praten en te ontmoeten. We hebben nu eindelijk de ijsbreker en de directe netwerk-opener!” 

 

Ook voor jouw locatie

Meet & Connect bleek op The Next Event een veel geboekte tool. Zowel bureaus als opdrachtgevers hebben offertes aangevraagd, maar er is meer, want Meet & Connect kan ook in het servicepakket van iedere locatie. “We hebben het netwerkspel zo gemaakt, zo vormgegeven en van eenvoudige uitleg voorzien, dat Meet & Connect ook door iedere locatie aan te bieden valt. Je kunt het simpelweg opnemen in je servicepakket naar bureaus of opdrachtgevers en is door locaties zelf in te zetten”, aldus Pim ten Broeke van UP Events. 

Meer weten?

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x