EvenementOrganiseren.nl

Festival op eigen bedrijfsterrein, hoe pak je dit aan?

Door ToetToetFood
Hoe kun je een bedrijfsfestival aankleden? Foodtrucks alleen neerzetten is niet voldoende. Meubilair en een tent maken het verschil.

Help! Je baas vraagt je een bedrijfsfeest te organiseren voor je 150 collega’s. Een bedrijfsfeest organiseren hoeft niet heel moeilijk te zijn, maar je baas liet nog wel even weten dat de aankleding van het bedrijfsfeest wel indruk moet maken. Naast lekker eten en koude pils wil hij dat het bedrijfsfeest dit jaar echt een WOW factor heeft. Hartstikke leuk natuurlijk, maar waar moet je beginnen?! Relaxt… ToetToetFood is jouw redding. Organiseer een bedrijfsfeest in festival-sferen!

Festival op eigen bedrijfsterrein
Begin altijd bij het begin: een locatie. Een festival bedrijfsfeest is eenvoudig te organiseren op eigen bedrijfsterrein. Bijvoorbeeld op het groene grasveld, op het parkeerterrein, of binnen in jullie hoge opslagloods. Elke bedrijfslocatie waarvan jij denkt: “hoe kunnen we het hier ooit gezellig maken?”, toveren wij om in een meer dan festivalwaardige eventlocatie. Daar horen natuurlijk gave foodtrucks bij voor de lekkerste gerechten, een stoere bar met koud (speciaal) bier, of wat dacht je van een Gin-Tonic bar?!

Aankleding van het bedrijfsfeest
De WOW factor zit hem bij een bedrijfsfeest in festivalsferen in kleine dingetjes. Foodtrucks doen al een hoop qua sfeer, maar besteedt ook tijd en budget aan de aankleding van het bedrijfsfeest. Met deze tips weet je zeker dat jouw collega’s twee weken na het evenement nog steeds over jouw waanzinnige organisatie talenten hebben.

Houten meubels
Het budget hoeft niet groot te zijn om leuk meubilair op je bedrijfsevent te plaatsen. Kies voor houten biertafels met banken en steigerhouten statafels! Maak deze tafels af met wat bloemen in een leeg bierflesje en hoppa: daar is je festivallook.

Groen, groen, groen
Niet alleen op tafel staan bloemen en plantjes leuk. Planten en bloemen maken over het algemeen een groot verschil, en zijn een goede toevoeging voor de festivalsfeer. Op foodfestivals is namelijk ook altijd veel groen te vinden. Bij de bouwmarkt om de hoek koop je voor weinig geld een aantal mooie planten voor op de bar. Of wat dacht je van een aantal hangende planten in de tent!

Light it up!
Priklichten zijn essentieel voor een bedrijfsfestival. Veel foodtrucks hebben ze aan het loket van de truck hangen, en niet voor niks: zij creëren namelijk een geweldig sfeertje. Deze lichtsnoeren zijn ook erg leuk om bijvoorbeeld het terrein af te bakenen, of om je gasten door middel van een licht poort naar het event te leiden.

Tent voor de regen én schaduw
Bij een tent denk je aan een noodoplossing bij slecht weer. Maar wist je dat er ook supermooie tenten zijn met voor perfecte uitstraling: stretchtenten. Zelf wanneer het zonnetje schijnt is deze tent het meer dan waard voor de aankleding van het bedrijfsfeest!

Ben je nu benieuwd wat ToetToetFood nog meer te bieden heeft voor aankleding van het bedrijfsfeest. Neem dan contact met hen op. Dan bellen zij u zo snel mogelijk terug.

Alvast wat sfeer proeven? Bekijk de instagram:

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x