EvenementOrganiseren.nl

Expandable: jouw locatie tot op de stoep

Door Expandable B.V.
Wat kregen 'we' het te verduren. De wereld van live communicatie, experience marketing, business events en live contact kwam in één keer tot stilstand. En ieder bedrijf, organisatie, ieder merk, we waren allemaal op zoek naar oplossingen... Expandable zou wel eens jouw oplossing kunnen zijn!

Online leek een zekerheid. Een vervanger, maar ook al voelde het soms als een succes, bedrijven die varen op echt contact liepen met hun ziel onder de arm. Langzaam stomp je af. Dus bleven we zoeken naar oplossingen. Naar dat wat nog wel kan. Want als wij niet naar de berg kunnen komen... Tja, dan moet de berg misschien wel naar de klanten, relaties, collega's, partners. 

Expandable was al enige tijd bezig op de markt. Hun product van 'movable spaces' was aan een grote opmars bezig, maar tijdens COVID-19 bleek het opeens dé oplossing om tot op de stoep van jouw contacten te komen. In dit online magazine alles over Expandable en de mogelijkheden die een eigen verplaatsbare eventlocatie met zich meebrengt.

Click op onderstaande cover, veel inspiratie gewenst:

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x