EvenementOrganiseren.nl

EVENTCASE: Gouden Giraffe Award voor Forward Thinking Leadership in AFAS Live

Door Afas Live
Het evenement van DenkProducties en AFAS Software, Forward Thinking Leadership in AFAS Live, wint de Gouden Giraffe Event Awards Publieksprijs 2019! Op 28 september 2018 stonden de allerbeste experts in leiderschap en verandering samen op één podium in AFAS Live. Mét als afsluiting: een podiumgesprek met special guest Barack Obama!

De hoofddoelstelling van het evenement was om Nederlandse leiders de kans te geven om de lessen van de beste leider ter wereld uit eerste hand te horen. De doelgroep bestond uit managers en leiders uit organisaties, ondernemers, bestuurders van scholen en leiders van goede doelen.

Wat maakt het evenement tot een succes?
Forward Thinking Leadership was een leiderschapsseminar van absoluut topniveau, georganiseerd door DenkProducties en AFAS Software.
Met een uitgebalanceerde mix van, inhoudelijke topexperts, innovatieve ondernemers, bijzondere personen met uitzonderlijke verhalen en als klap op de voorpijl met special guest Barack Obama! Het evenement was opgesplitst in verschillende onderdelen. Het eerste deel van de seminar ging over de belangrijkste technologische ontwikkelingen en hoe je als leider deze kunt implementeren. Tijdens het tweede blok stonden denkkracht en moed centraal. Gekoppeld hieraan stond o.a. Harvard Proffesor Daniel Shapiro op het podium om deelnemers te leren hoe je omgaat met zeer complexe problemen. In het derde deel van de seminar stond de rol van de bezoeker centraal, als leider. Het evenement werd afgesloten met een spectaculair interview waarbij Ben Tiggelaar Barack Obama interviewde over zijn leiderschap.‘De impact op deelnemers: we zijn overladen met de meest mooie en poëtische reacties op het seminar. Mensen zijn diep geraakt door alle sprekers en hebben inzichten én inspiratie opgedaan voor hun werk als leider. De impact op team DenkProducties: in dit programma hebben wij onszelf overtroffen. De impact op partner/sponsor AFAS is bewust niet in harde ROI omgerekend. Ook omdat er geen enkele twijfel bestaat over de grote waarde van dit project. In PR (AFAS Sofrware als partner, AFAS Live als locatie), in relatiemarketing (300 topgasten in speciaal gebouwd VIP dorp) en inhoudelijke profilering (CEO op podium tussen de beste leiderschapscoach ter wereld en de beste leider van de afgelopen 10 jaar). Dat hoef je niet om te rekenen. Dat is evident.’ – Eventbranche. Lees het gehele artikel via Eventbranche.nl.

Uiteraard hecht AFAS Live veel waarde aan de samenwerking met de huurders. Na elk evenement wordt uitgebreid geëvalueerd. Zo ook met de organisatie DenkProducties. 'AFAS Live is bij uitstek geschikt om een grote groep mensen een eerste klas ervaring te geven. Goede zichtlijnen, goede stoelen, mooie ambiance. Voor iedereen in de zaal. Dat zie je niet veel. Het team van AFAS Live is het meest gedreven waar ik in tijden mee werkte. Vanaf dag 1 benaderden ze ons idee als een partnership: samen de schouders eronder, niets was teveel. Daardoor konden wij als DenkProducties boven onszelf uitstijgen en een seminar maken dat het beste was in ons 15 jarig bestaan!' - Hans Janssen, DenkProducties.

Het publiek heeft gekozen. Meer dan 5600 stemmen zijn online uitgebracht voor Forward Thinking Leadership en daarmee won het evenement de publieksprijs van de Gouden Giraffe Event Awards 2018.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x