EvenementOrganiseren.nl

EVENTCASE: bouw Manhattan op Circuit Zandvoort

Door Intersettle
April van dit jaar leverde Intertent de Paddock Club op in de Tarzanbocht van Circuit Zandvoort. Voor dit project is de Manhattan geplaatst. Deze bijzondere accommodatie van Intertent bestaat uit een hoogwaardige aluminium constructie met vele glaspanelen, is acht meter hoog en dertig meter breed. Met de Paddock Club als exclusieve accommodatie wil Circuit Zandvoort zich verder ontwikkelen als veelzijdige evenementenlocatie.

  

De Paddock Club is een goed voorbeeld van hoe een partnership de basis vormt voor een geslaagd project. Het team van Intertent beschikt over jarenlange ervaring en kent de werelden van haar opdrachtgevers heel goed. Als exclusieve leverancier van tijdelijke accommodaties op Circuit Zandvoort konden zij de klant totaal ontzorgen. Zo onderhielden zij het contact met de leveranciers van sanitaire voorzieningen, stoffering, verlichting en klimaatregeling.   

 

Deze jarenlange ervaring betekent echter niet dat de opbouw van de Manhattan een routineklus was. Ook de doorgewinterde uitvoerder Maarten de Boer vond dit een bijzonder project. Hij bouwde met zijn team de Manhattan binnen een week op. Waar de paviljoens van Intertent normaal gesproken met de hand worden gemonteerd werd in dit geval een kraan ingezet. Niet alleen zijn de onderdelen zwaarder, ook zijn er meer speciale onderdelen. De Manhattan heeft er ruim 150, waar dat er meestal 50 zijn. Tot slot is de accommodatie bestand tegen alle weertypen en geluidsarm. En met dank aan de mooie locatie zal het team van Intertent dit project niet snel meer vergeten.

 

Na bovenstaande nieuwsgierig geworden hoe de opbouw van de Manhattan in de Tarzanbocht op Circuit Zandvoort eruit zag? Bekijk de beelden hierboven.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x