EvenementOrganiseren.nl

Eindelijk: een overzicht met aanbod voor een geslaagd online event

Het is ook echt een uitdaging: waar jouw live event zichzelf allang had bewezen is er nu veel minder mogelijk. Het kleinere live event, of op zijn minst met een totaal andere insteek, het hybride event of het volledig online event...Het is allemaal nieuw, aftasten en uitproberen. Daar is één ding essentieel voor: de goede partners. EvenementOrganiseren.nl zette kwalitatief aanbod voor online events voor je op een rij.

Communicatie is nu meer dan ooit het levenswater van iedere organisatie, ieder merk en ieder team. De kracht van live communicatie heeft zich de afgelopen jaren bewezen, maar kwam door COVID-19 abrupt tot stilstand. En ja er zijn gelukkig weer live mogelijkheden, maar de grote stroom communicatie zal toch echt online plaats moeten vinden. En hoe kom je dan tot impact? De kunst is de kracht van live vertalen naar online events en concepten. 


PLUG & PLAY TALKSHOW

AVEX STUDIOS
Communiceren met je eigen talkshow

Nu het overgrote deel van de ontmoetingen hybride verloopt heeft AVEX een gloednieuwe permanente professionele talkshow studio van TV-niveau gebouwd. Centraal gelegen in Utrecht zijn de AVEX STUDIOS in korte tijd gerealiseerd. Wat we een aantal maanden geleden gestart hebben als pop-up studio, hebben we door het succes tot een permanente, volledig geoutilleerde, talkshow studio gemaakt.


ONLINE TRAINING & HYBRIDE EVENTMANAGEMENT

Effectivents
Training Online & Hybride Eventmanagement

Online, hybride events. Ze veroveren nu een plek die nooit meer volledig zal worden ingeleverd. Voor het schakelen en ombuigen waarmee we momenteel met de hele eventbranche worden geconfronteerd biedt Effectivents de training Online & Hybride Eventmanagement aan. Zodat jij als opdrachtgever weet hoe je met online en hybride events tot de maximale impact kan komen.


ONLINE EN ON DEMAND EVENTS

Amplify
Eventmarketing bureau Amplify deelt haar kennis

Live > Online > Hybride > On demand voor kennisevents. We geven je graag 5 uitgebreide tips hoe je van een online kennisevent een groot succes maakt.


BUREAU VOOR LIVE & DIGITAL

D&B Eventmarketing
Living your brand LIVE & Digital?

De crisis heeft ons geholpen om nog sneller de technologie en online events te omarmen. D&B’s innovatieteam heeft direct alle zeilen bijgezet en we hebben er met het hele team veel plezier in om alle nieuwe mogelijkheden te verkennen en uit te proberen.


ONLINE DAGVOORZITTERS EN MODERATORS

Dagvoorzitter.nl
Hoe kun je deelnemers raken, als je bijeenkomst virtueel is?

Als je online gaat met je bijeenkomst, vermijd dan de grootste valkuilen. Investeer tijd en moeite, om te zorgen dat je online event interactief is en je deelnemers werkelijk betrekt. Maak niet de fout om terug te schakelen naar ‘uitsluitend zenden’.


TOOL OM WIJSHEID UIT MENIGTE TE HALEN

ConsensIQ
Together we know better

ConsensIQ gaat verder, waar andere stem-tools stoppen. Het laat ruimte voor twijfel, voortschrijdend inzicht en verdiepende dialoog. Door gebruik te maken van ‘de wijsheid van de menigte’ leidt ConsensIQ tot betere voorspellingen,  effectievere afweging van keuzes & dilemma’s en breder gedragen beslissingen.


BUREAU VOOR DIGITALE EVENTS

PurPur Digital
Wees de beste adviseur voor je klant en zorg voor verbinding

Sinds de markt voor zakelijke evenementen radicaal is veranderd, heeft PurPur niet stil gezeten. In tegendeel. Alle kennis, informatie, feedback, input, gesprekken, inspiratie – in welke vorm dan ook – hebben ze opgezogen. Om de online expertise die ze al in huis hadden nóg verder te optimaliseren. En vervolgens met hun partners te verbinden tot een volwaardige, digitale aanvulling op het vakgebied waar ze goed in zijn: communicatie & events. Deze toevoeging heet ‘PurPur Digital.


CATERING VOOR ONLINE EVENTS

Online Event Box 
Verras je deelnemers achter hun computer:

En daar zit je dan achter je computer. Online deelnemer aan een evenement. En ook al zijn de online concepten inmiddels indrukwekkend en komt de live beleving via de computer jouw werkkamer thuis of op kantoor binnen...er mist iets. En precies dat vult dat Online Event Box in.


ONLINE TEAMBUILDING

TB Events
Een uitje of break online? Het kan!

De afgelopen tijd heeft TB Events niet stil gezeten en hebben wij onze spellen aangepast zodat deze geschikt zijn voor een 1,5 meter samenleving en 'thuis' gespeeld kunnen worden...


EXPERIENCE IN JE WOONKAMER

Live Legends introduceert LIVE@HOME
Stay Home Experience LIVE

Live Legends, de ‘live experiences architects’ uit Abcoude, komt met de oplossing “LIVE@HOME” om ‘legendary live experiences’ in een hybride virtuele setting te creëren en de bezoeker vanuit de huiskamer een real-time beleving mee te geven en merken te blijven verbinden met hun publiek. Resultaatgericht en 0% risico voor besmettingsgevaar.


ENTERTAINMENT ONLINE

AT Bookings online entertainment
Een (online) leerzaam, waardevol of feestelijk moment

De kracht van het live evenement zit in de verrassing, het WOW-moment, het raken van alle zintuigen en emoties. Dat is bij online events niet anders. Ook online gaat het om de beleving, de experience, het raken van jouw gasten en daar hoort een mix van goede techniek, interessante content en zeker ook entertainment bij. AT Bookings heeft daarvoor de online sessions ontwikkeld. 


BUREAU VOOR ONLINE BELEVING

Starlive creëert live beleving online
Een online event is meer dan een webinar

Starlive heeft veel ervaring en expertise binnen haar bureau. Daardoor kon het Hilversumse eventbureau snel schakelen toen de wereld door COVID-19 van live naar online bewoog. Bij Starlive weten ze heel goed waar de meerwaarde van een bureau zit als het gaat om online concepten: 'Online events krijgen pas écht impact, wanneer je voor de deelnemers dezelfde beleving creeert als bij fysieke live events.'


VIRTUAL EVENT EN INTERACTIE

Faber Audiovisuals
Virtual event met live publieksinteractie

Wat is een live evenement zonder live publiek? Publiek zorgt namelijk voor het live event gevoel en de beleving van een echt evenement. Wat als u een interactief live publiek kunt toevoegen aan uw online event? Met onze unieke ‘Virtual event studio met live publieksinteractie’ maken we dit mogelijk. Of ga nog een stapje verder met een heuse virtual venue...


ONLINE TEAMBUILDING

Catalyst Teambuilding
Teambuilding werkt ook online

Mensen samenbrengen in één ruimte en met elkaar verbinden en een band opbouwen is altijd het business model van Catalyst geweest. Samen nieuwe dingen ervaren schept een band en als je dit samen doet dan leer je van en met elkaar. Net als zoveel bedrijven heeft het virus ons hard geraakt. Er is alléén maar 1 weg om hier uit te komen en dat is vooruit kijken en oplossingen zoeken. De vraag naar verbinden en contact maken is er niet minder op geworden. Sterker nog, dat speelt de komende jaren wellicht een nog grotere rol dan vóór de crisis.


1-OP-1, WEBINARS, RONDE TAFELS EN WORKSHOPS

NetworkTables
Ideale tool om eenvoudig tot online events te komen: 'Je hebt alleen een nieuwe locatie nodig: online!'

NetworkTables fungeert als schakel tussen een videoconferencing / webinar platform en de aanwezigen-lijst. De deelnemer plant een-op-een-afspraken, schrijft in op workshops en presentaties en interactieve rondetafelgesprekken. Bijeenkomsten vinden hoofdzakelijk plaats via Zoom, een zeer snel groeiend Amerikaans platform voor video- en audioconferenties.

Op zoek naar een locatie of studio voor jouw online event?

Bekijk het volledige overzicht van livestream studio's voor jouw online evenement.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x