EvenementOrganiseren.nl

Een verrassing thuis bezorgd om het jaar goed te beginnen?

Door MOOD4FOOD
Het kan niet anders: aandacht en beleving moeten we naar de huiskamer van onze collega's en relaties brengen. Cateraar Mood4Food heeft daar het aanbod op aangepast: 'Bij Mood4Food willen we de nadruk leggen op de online events die voorlopig aanblijven en de vele thuiswerkers die een cheer-up goed kunnen gebruiken.' Nog iets regelen voor je collega's om het nieuwe jaar goed te starten? Dan is Mood4Food wellicht jouw uitkomst...

Speciaal om het nieuwe jaar positief te beginnen, komt Mood4Food met een aantal thuis te bezorgen boxen:

NEW YEAR’S TASTY BOX VOOR EEN FEESTELIJK ONTBIJT OF LUNCH

Gezellig (online) ontbijten of lunchen mag naar ons idee in 2021 veel vaker gedaan worden en zorgt voor saamhorigheid. Met de New Year’s Tasty Box maak je van je nieuwjaarsontbijt of lunch een groot succes. Samen met onze vers-leverancier leveren wij deze boxen door het hele land, gekoeld natuurlijk. Echt een dikke aanrader!

ONLIVE & TREAT BOX

Voor de vele online events en het verplichte thuiswerken bieden de ONLIVE BOX en de TREAT BOX uitkomst. Voorzien van een persoonlijke noot verzenden wij de boxen door heel het land en zorgen voor meer betrokkenheid bij de online events. De thuiswerkers voelen zich extra gewaardeerd als zij een Treat Box ontvangen in deze gekke, eenzame tijd. In het nieuwe jaar wat meer de focus op gezondheid? Wij maken graag een gezonde box op maat voor je.

ULTIEME BOX

Mood4Food heeft ook in 2021 voor ieder moment of event dé Ultieme Box! Kijk voor meer info op www.ultiemebox.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x