EvenementOrganiseren.nl

Een museum of attractiepark als locatie voor jouw evenement?

Op zoek naar een evenementenlocatie waar ook écht wat gebeurd? Waar meer te zien is dan alleen een mooie vergaderzaal? Kies dan een museum of een attractiepark als evenementenlocatie. Educatie, adrenaline, inspiratie, op deze locaties vind je het allemaal.

CORPUS Congress Centre


Kenmerken: CORPUS Congress Centre is ontstaan als onderdeel van de educatieve attractie CORPUS ‘reis door de mens’ die sinds maart 2008 inmiddels meer dan 2 miljoen bezoekers heeft getrokken. Samen met het naastgelegen viersterrenhotel Hilton Garden Inn Leiden, vormt CORPUS Congress Centre een groot congrescomplex.
Locatie: Oegstgeest ( bij Leiden )
Capaciteit: in de grote congreszaal passen 540 personen  

Museon

Kenmerken:  Het Museon, museum voor cultuur en wetenschap, is een bijzondere locatie voor zakelijke bijeenkomsten in een dynamische omgeving. Tijdens bijeenkomsten kunt u zich laten inspireren door o.a. de centrale expositie ONE PLANET of onze National Geographic Photo Gallery.
Locatie: Den Haag
Capaciteit: de grootste zaal heeft een capaciteit van 300 personen. Het Museon beschikt daarnaast over extra diverse ruimten.
 

Spoorwegmuseum 


 

Kenmerken: Het Spoorwegmuseum is een museum met een prachtig visitekaartje: de entree in het historische Maliebaanstation. Het klassieke treinstation uit 1874 is in oude glorie hersteld en ademt 19e eeuwse grandeur, compleet met marmeren vloeren, kroonluchters en wachtkamers.
Locatie: Utrecht
Capaciteit:  Tijdens openingstijden is er ruimte voor 300 personen in verschillende subzalen. Buiten openingstijden zijn er mogelijkheden tot 3000 personen

 

Koninklijk Instituut voor de Tropen


Kenmerken:  KIT Koninklijk Instituut voor de Tropen is een onafhankelijk expertisecentrum en onderwijs voor duurzame ontwikkeling. Ze helpen overheden, NGO's en particuliere bedrijven over de hele wereld om inclusieve en duurzame samenlevingen op te bouwen, beste praktijken te informeren en hun impact te meten. Geleid door de Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties, richt ons werk zich op gezondheidszorg, gender, economische ontwikkeling en interculturele samenwerking.
Locatie: Amsterdam
Capaciteit: Een intiem gesprek tussen twee personen, een conferentie voor 453 gasten of een spectaculair feest met 900 gasten, het is allemaal mogelijk. 


 

Nationaal militair museum 
 


Kenmerken: De evenementenlocatie met allure, te midden van een museumcollectie met voelbare historische betekenis. Met meer dan twintig locaties bieden ze passende ruimtes voor ieder evenement, of het nu gaat om een kleinschalige bijeenkomst of een groot festival. Zo vergadert u in een echte Fokker F-27 Troopship, dineert u tussen de tanks en borrelt u onder gevechtsvliegtuigen. Naast een imposant museumgebouw beschikt het NMM tevens over een uitgestrekt buitenterrein, met uitzicht over het beschermd natuurgebied van het Utrechts Landschap.
Het terrein, op steenworp afstand van de A28 leent zich uitstekend voor buiten- en sportieve activiteiten, maar ook grootschalige evenementen festivals en productpresentaties.
Locatie: Soest 
Capaciteit: tot 1200 gasten Zuiderzee museum
 Kenmerken: Het museum beschikt over prachtige, historische ruimtes voor vergaderingen en trainingen. Zo ben je even helemaal weg van de dagelijkse gang van zaken op kantoor en kun je ongestoord werken. En in de pauze? Dan plan je natuurlijk een interessante rondleiding of een heerlijke wandeling door het natuurgebied!
Locatie: Enkhuizen 
Capaciteit:  De locaties variëren van kleine vergaderruimtes tot maximaal 12 personen tot een feestlocatie voor 350 personen.


Walibi


Kenmerken:  Walibi Holland is met zijn nieuwe BizNiz Center dé aangewezen plek voor jouw meeting, vergadering, bedrijfsuitje of ander zakelijk evenement. Met onze zeer ervaren eventmanager en het aanvullende facilitaire team kunnen wij samen met jou en onze unieke locatie het beste uit jullie budget halen.
Locatie: Biddinghuizen 
Capaciteit:  4 multifunctionele zalen met (bijna) alle presentatie-faciliteiten, 140 parkeerplaatsen gelegen naast het BizNiz Center, overnachtingsmogelijkheden in 143 reeds gemoderniseerde huisjes welke allen beschikken over gratis WiFi. Uitbreiden kan tot 20.000 personen. 


 

Efteling
Kenmerken: Of het nu gaat om een vergadering, seminar of een personeelsfeest. De Efteling heeft dé locatie voor u!  Wat maakt een bijeenkomst in de Efteling uniek:
- De opkomst van een evenement in de Efteling is hoger dan de gemiddelde opkomst bij een andere locatie. - U kunt uw bijeenkomst nog unieker maken door out-of-the-box onderbrekingen, zoals een privé-rit in een attractie of een Efteling-lezing, in te zetten. - De Efteling spreekt tot de verbeelding van jong tot oud.
Locatie: Kaatsheuvel 
Capaciteit:  20 locaties voor zakelijke bijeenkomsten vanaf 20 personen. Zo is het statige Efteling Theater zeer geschikt voor congressen tot 1.100 personen. Het Droomvlucht Paleis kan bijvoorbeeld ingezet worden voor een personeelsfeest van 200 personen.
 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x