EvenementOrganiseren.nl

Een evenement in een stadion? Dit zijn de voordelen

Door De Kuip Meetings & Events
Eerlijk is eerlijk, in de regio Rotterdam zijn er veel geschikte locaties voor een evenement met honderd tot tweehonderd gasten. Als eventmanager word je daarentegen enorm uitgedaagd bij het vinden van een unieke en authentieke ruimte voor vijfhonderd mensen of meer. Herkenbaar? Denk dan eens aan De Kuip, het stadion dat meer is dan alleen de thuishaven van Feyenoord. Je komt samen in De Kuip.

Het stadsicoon is namelijk een uitstekende locatie voor meetings en evenementen. Wij geven je drie redenen om te kiezen voor De Kuip.

 

  1. Royale zalen. In en rondom het stadion liggen in totaal veertig skyboxen en achttien zalen, waaronder kleine en gezellige ruimtes zoals de officiële bestuurskamer. Er zijn ook ruime en flexibele (break-out)zalen, die samen of apart ingezet kunnen worden voor congressen van 650 personen plenair. Eén ding hebben al deze zalen gemeen: ze ademen historie en zijn met hun unieke uitstraling écht authentiek.
     
  2. Bereikbaarheid. De Kuip ligt naast de A16 en heeft, als een van de weinige locaties in Rotterdam, 1200 gratis parkeerplaatsen. Komen uw gasten liever met het openbaar vervoer? Er is bovendien een tramhalte voor de deur. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een pendeldienst. Feyenoord heeft immers een prachtige spelersbus.
     
  3. Unieke activiteiten. In De Kuip is alles mogelijk. Ervaar de machtige uitstraling van de tribunes met een borrel langs het veld of organiseer een compleet event op de grasmat. Is actie en sportiviteit in het stadion meer gewenst? Denk dan aan abseilen vanaf de lichtmast of een bootcamp op de tribune.

 

De mogelijkheden om samen te komen in De Kuip zijn enorm, zo blijkt. Redenen genoeg om voor meer informatie naar dekuip.nl/meetings-en-events te gaan.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x