EvenementOrganiseren.nl

Dit is waarom u aanwezig moet zijn op 6 februari a.s. bij Learn From The Best

Tijdens dit evenement zullen 40 cases live gepresenteerd worden in aanloop naar de Gouden Giraffe Event Awards 2018 op 1 april 2019. Een dag vol inspiratie, nieuwe ontmoetingen en overheerlijke catering. Bedrijven als Bol.com, BrandDeli en Toyota staan om het podium. Wanneer? Learn From The Best op 6 februari te Utrecht.

Op 6 februari in evenementenlocatie DUS in Utrecht gaan alle ingezonden cases zich presenteren aan de specialisten in de jury en daar kunt u bij zijn. Sterker nog: als lid van het eventplatfom EventBranche mag u hier gratis bij zijn.  ( meer informatie over het EventBranche lidmaatschap )  Bent u nog geen lid dan betaald u €50,- 
Let op, want er is nog een kleine 100 kaarten beschikbaar, dus haast is geboden.



Evenementenlocatie DUS Utrecht
Woensdag 6 februari 2019
13.00 uur     Deuren open bezoeker            
14.00 uur     Start Learn From The Best
17.00 uur     Einde Learn From The Best
17.00 uur     Netwerkborrel & een goede hap
20.00 uur     Einde evenement

Learn from the best
Van de doelstellingen, de keuze voor het concept, de gewenst impact, tot het uiteindelijke effect van het evenement: alles komt aan bod. Learn From The Best geeft daarmee een uniek kijkje achter de schermen van grote merken en onbekende grootheden, bij de totstandkoming van activaties, campagnes en andere eventmarketing. Een ideaal moment om te leren, geinspireerd te raken en te netwerken met honderen eventprofessionals. 

                                                         LEARN FROM THE BEST - The Live Pitches
                                                                  Woensdag 6 februari 2019
                                                           

Learn From The Best zal dit jaar bestaan uit drie zalen waarover de 6 categorieen, 40 evenementen én de 14-koppige jury verdeeld zal worden. De tussentijdse pauzes bieden bezoekers de mogelijkheid om bij de verschillende categorieen aanwezig te zijn. Na alle live pitches, waarbij de vakjury en de aanwezige eventprofessionals de gelegenheid krijgen om vragen te stellen, zal het Speelkwartier de zakelijke speelplaats worden om elkaar te ontmoeten, te netwerken en te genieten van een stevige hap!

De locatie: Evenementenlocatie DUS Utrecht



 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x