EvenementOrganiseren.nl

Desinfectiezuilen voor evenementen: in eigen kleur en logo

Hoe en wanneer onze branche weer opstart, het blijft nog even gissen. Eén ding is zeker: hygiëne wordt een nieuwe USP binnen de eventbranche. Eén van de maatregelen op het gebied van hygiëne, die per definitie genomen moet worden: desinfectiezuilen. Natuurlijk volledig gebrand in de kleuren en logo's van het evenement of de opdrachtgever.

De desinfectie zuil is een krachtig middel om er samen voor te zorgen dat de hygiëne maatregelen makkelijker worden nageleefd, en zo je bezoekers en medewerkers beter beschermt tegen besmetting en verspreiding. Deze hygiëne zuilen voor evenementen zijn ideaal voor alle soorten eventbedrijven, locaties en evenementen. De zuil is namelijk met logo en zelfs volledig in huisstijl te bestellen. Daarnaast is de zuil stevig maar prima verplaatsbaar.

De desinfectie zuil wordt geleverd inclusief contactloze dispenser. Zo zorgt u voor optimale hygïene. De metalen desinfectie paal voor het ontsmetten van de handen is een degelijke desinfectie zuil met een gewicht van 10 kg en hoogte van 171 cm. Gebruik deze bij de entree van uw locatie, werkplaats, kantoor of andere openbare ruimte om de hygiëne te waarborgen. De zuil is eenvoudig te verplaatsen.

De desinfectie zuil wordt geleverd inclusief een automatische sensor dispenser met een inhoud van 1 liter. Afmetingen hiervan (B)12,5 cm x (D)12,5 cm x (H)27,5 cm. De no touch dispenser werkt op 6 x 1.5v AA batterij (meegeleverd) en kan met behulp van bouten (meegeleverd) stevig worden bevestigd aan de paal. De sensor dispenser kan op 3 standen worden ingesteld, te weten circa: 1 ml, 2 ml of 3 ml per keer. Als u hem bijvoorbeeld instelt op 1 ml dan kunt u hem dus tot wel circa 1000 x gebruiken met 1 vulling van een liter. Wij raden stand 1 aan voor gebruik dit is voldoende per persoon voor desinfectie van de handen.

Afmetingen: hoogte 171 cm, voet 40x40 cm. Desinfectie alcohol 80% voor de vulling is optioneel extra verkrijgbaar (per can van 5 liter). Voor gebruikers van onze desinfectie palen houden wij ook voldoende voorraad zodat dit leverbaar blijft. Levertijd maximaal één week.
 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x