EvenementOrganiseren.nl

Decoratie verhuur - Voorbeelden en inspiratie in beeld

Door Party.Rent
Samenwerken en samen verkennen. Misschien wel de belangrijkste begrippen in deze bijzondere tijd. Internationale event-supplier Party Rent Group is ook tijdens de pandemie in gesprek gebleven met klanten, leveranciers en collega-bedrijven. Er is gekeken hoe events vormgegeven kunnen worden binnen de geldende maatregelen. In dit artikel in beeld een aantal voorbeelden waarbij het meubilair de afstand ondersteunt.

Nu er door de versoepelingen weer meer mag en kan, heeft PartyRent de ideeën die ze hadden omgezet in een mooi project. Samen met verschillende event-professionals hebben ze gevarieerde settings gerealiseerd, alles binnen de regels en de geldende richtlijnen. Met organisatoren, locatie, cateraar, mensen van aankleding, techniek en entertainment en alle andere partijen die zorgdragen voor een juiste registratie, een veilige ontvangst, hygiëne en alle andere elementen die nu belangrijker zijn dan ooit. 
 
Met recht is PartyRent Group trots op het eindresultaat. Entree, accreditatie, lounge, diner, workshop, congres. Diverse opstellingen tegen het fraaie decor van de industrielocatie - smaakvol, sfeervol en hygiënisch. 

Bekijk  hier de verschillende settingen:  

Wachtrijen en aanlooproutes waarbij afstand houden mooi vormgegeven is. In de vorm van groen. 
Vrijblijvend advies? Neem contact op met Party Rent Group 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x