EvenementOrganiseren.nl

De meest unieke eventlocatie van Nederland staat in Akkrum, Appingedam, Beilen, Brummen, Den Dolder, Didam, Ermelo, Heeze, Holten, Krabbendijke, Loppersum, Nuth, Rhenen, Terborg, Wezep, Wolfheze en alle andere stations

Door Train Events - First Class Experience
Jouw evenement in een rijdende trein. Ingepast in de dienstregeling kun je tot in bijna iedere uithoek komen. Aan boord van de trein is ook nog eens alles aanwezig om een top evenement neer te zetten tot wel 300 gasten verdeeld over 8 rijtuigen. Het is vooral compleet onderscheidend en een rijdende speeltuin voor iedere eventorganisator.

Er zijn heel veel bijzondere en unieke eventlocaties in Nederland. Allemaal hebben ze een eigen identiteit en bieden ze de mogelijkheid om diverse soorten evenementen te houden, ze presenteren zich vooral met woorden als uniek of bijzonder. Train Events en de mogelijkheid om jouw event in een rijdende trein te organiseren, kun je toch echt zonder blikken of blozen een unieke evenementenlocatie noemen.

"Hoewel we met de trein op zich al een unieke event locatie hebben met veel mogelijkheden is het meest onderscheidende van de trein dat wij bij de opdrachtgever (vrijwel) voor de deur kunnen komen. Daarmee zijn we de enige eventlocatie waar je niet naartoe hoeft, maar die naar jou toe komt", aldus het eventteam van Train Events.

WOW, verrassen, overdonderen
Train events richt zich op zakelijke evenementen. Events die gebruikt worden voor communicatie of marketing doeleinden. Daarbij draait het in alles om beleving en biedt de trein voor ieder event een bijzonder decor. Het WOW-gevoel speelt daarbij een grote rol. "Je wilt zintuigen positief prikkelen. Emoties aanwakkeren. Daar zit de impact van live events. Je doelgroep verrassen en overdonderen.  Met Train Events sta je direct op een 3-0 voorsprong. De rijdende locatie is een direct WOW-moment. Al voor dat het event begint. Welkom in de wereld van Train Events, misschien wel de meest bijzondere eventlocatie van Nederland." 

"Een evenement dat verwachtingen overtreft en waar gasten nog lang over napraten. Dat is de grote wens van iedere organisator. Maar we zijn verwend. Gasten van jouw event hebben al veel meegemaakt. De lat ligt steeds hoger en unieke ervaringen zijn steeds lastiger te vinden." 


"Wees daarom welkom bij Train Events: jouw evenement in een bijzondere rijdende trein. Zo ingericht om gasten te verrassen en te verwennen, de enige in deze samenstelling in de Benelux. Een product presentatie, incentive, brand event of dinnershow? Het is allemaal mogelijk aan boord bij Train Events”, laat het team van Train Events weten. 

8 rijtuigen tot 300 gasten
Train Events is een jong en dynamisch bedrijf. En beschikt exclusief over de eventtreinen. De elektrische locomotief en de rijtuigen hebben allemaal een bijzondere geschiedenis op het Nederlandse en Europese spoorwegnet. “Stijlvol. Majestueus. Imposant. Dat zijn de woorden die bij jouw gast opkomen, als onze trein het station binnenrijdt. Een sfeer van exclusiviteit en energie als garantie. Met maximaal 8 rijtuigen ontstaat een sfeervolle en unieke eventlocatie. De rijdende locatie beschikt daarnaast over veel faciliteiten en mogelijkheden.” 

"Met onze gastvrije treinstewards, een professionele keuken, drank uitgiftepunt, audiovisuele apparatuur en eigen toilet is alles aan boord voor een onvergetelijke reis en een event vol impact."

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x