EvenementOrganiseren.nl

De beloning, incentive voor jouw personeel/klanten: UEFA EURO 2020 hopsitality pakketten

Evenementenlocatie de Johan Cruijff ArenA is de exclusieve sales agent voor de verkoop van officiële UEFA EURO 2020 hospitality pakketten voor particulieren en bedrijven die in Nederland gevestigd zijn. Alleen via de ArenA zijn officiële hospitality pakketten te verkrijgen, zowel voor de vier voetbalduels in de ArenA als voor de overige UEFA EURO 2020 wedstrijden. Dit is de ultieme kans om voor jouw personeel/klanten een heel toegankelijk incentive traject op te zetten.

Incentives: De incentive is vrij vertaald en kort door de bocht 'een beloning'. In veel gevallen is de incentive binnen het bedrijfsleven een belonginsreis na het bereiken van een doelstelling. Maar dit jaar zal een veel geboekte incentive het EK Voetbal in Amsterdam zijn. 
Een beloning in deze categorie zorgt voor meer verbinding tussen collega's en onvergetelijke momenten. Momenten waar jaren na dato nog over gepraat zal worden: 'Weet je nog.. ' 

Geef jouw zakenrelaties of collega's een blijk van waardering door hen uit te nodigen voor de officiële UEFA EURO 2020 hospitality pakketten. In onderstaande video deelt Ronald de Boer wat volgens hem de belangrijkste reden is om het EK met collega's, relaties of gasten te ervaren:

 De Johan Cruijff ArenA verkoopt deze pakketten voor alle wedstrijden in de twaalf stadions die tijdens het EK worden ingezet. Niet alleen de wedstrijden in Nederland, maar alle wedstrijden. Vooral de pakketten voor de vier wedstrijden die in de ArenA plaatsvinden worden snel verkocht. Volgens het stadion zien sommige bedrijven de pakketten als netwerkmogelijkheid met klanten of wordt het exclusieve arrangement gebruikt als personeelsuitje. Een bijzonder event is het gegarandeerd aangezien het EK voor het eerst in twintig jaar weer (deels) in Nederland plaatsvindt.


Meer informatie over deze hospitality pakketten tijdens het EK
 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x