EvenementOrganiseren.nl

Creatieve signing: stuur jouw bezoekers

Signing en markeringen attenderen bezoekers continu op het houden van 1,5 meter afstand. Dit gebeurt met behulp van onder meer markeringen op de vloer, stickers op wanden en ramen, banners langs looproutes en mededelingen op digitale communicatiemiddelen. Bekijk een aantal oplossingen in dit artikel.

Een creatieve manier om signing te verzorgen: Sign Jugglers


Deze Sign Jugglers van Amigo Produkties informeren het publiek ‘live’ op een interactieve en acrobatische wijze. Acrobatische bewegingen in combinatie met aantrekkelijke trucs die zij uitvoeren met reclameborden zorgen voor sensatie en positieve aandacht.

 

Veiligheidsborden op maat 
TrafficSupply maakt de standaard COVID-19 informatieborden en ontwerpt ook klantspecifieke op maat gemaakte borden.
 



Intelligent scherm helpt bij reguleren drukte
Met het nieuwe intelligente telsysteem CrowdAlert van Easy2Rent regelen winkeliers op een eenvoudige manier dat klanten/bezoekers op veilige afstand van elkaar kunnen winkelen. Deze slimme toepassing is een ideale tool om bezoekersstromen te reguleren en helder te communiceren.


 
 

Een badge die rood oplicht wanneer 2 gasten niet genoeg afstand houden
De CrowdRanger van CrowdLED is een badge die rood oplicht wanneer 2 gasten niet genoeg afstand houden. Het werkt out-of-the-box, volledig anoniem en betrouwbaar. Het is een vriendelijke herinnering om afstand te houden. Het werkt zeer nauwkeurig op basis van Ultra Wide Band en heeft geen instructie nodig.

 

Bekijk het volledige aanbod in het online magazine: 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x