EvenementOrganiseren.nl

Congres stoelen en stoelen evenement: dit is het alternatief

Door FestivalChairs
Op zoek naar congresstoelen? Stoeltjes voor event? Dan denk je meteen aan de standaard: de witte kuipstoel. Maar wat als er een alternatief is, geheel in jouw branding, totaal wat anders en ook nog eens duurzaam?

Welkom in de wereld van FestivalChairs. We kennen dat beeld allemaal: een congreslocatie of evenementenlocatie vol met witte kuipstoelen in lange rijen. Daar is niks mis mee, maar er is dus een kleurrijk en op maat gemaakt alternatief. Eerst maar eens kijken naar wat de FestivalChair precies is:

Wat is de FestivalChair?

 • Krukje van karton, enorme draagkracht
  De FestivalChair is een krukje van karton. Het krukje heeft een draagvermogen van meer dan 200 kilogram. Doordat de kartonnen krukjes naar wens te bedrukken zijn, zitten jouw gasten op jouw eigen marketing.
   
 • Gebruiksvriendelijke congresstoel
  Het customized zitje zet je eenvoudig in elkaar en dus zijn FestivalChairs super gebruiksvriendelijk.

 • Duurzame stoelen evenement
  De kartonnen krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels samengesteld uit gerecycled karton. Bovendien is het duurzame krukje ook nog eens FSC gecertificeerd. Dus naast een perfecte marketingtool én gadget, haal je ook nog eens een verantwoorde kruk in huis!

Wat kun je met FestivalChairs? Stoeltjes voor event?

Voor wie de standaard los willen laten, zijn de FestivalChairs een ideaal alternatief. Het kartonnen krukje heeft een paar onderscheidende kenmerken. Die maken van FestivalChairs het alternatief voor stoeltjes voor jouw event. Eenvoudig in elkaar te zetten, op maat te maken en te branden en zeer gewild als congresstoel of evenementenstoel.

Hoe je van jouw FestivalChair een krukje in jouw huisstijl maakt?

FestivalChairs biedt de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen krukje volledig op maat te bedrukken. De krukjes van karton kunnen in iedere kleur of huisstijl bedrukt worden. Een zaal vol customized congresstoelen geeft een totaal andere uitstraling en heeft een zeer krachtige promotierol.

De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking. 

Wat kun je nog meer met FestivalChair?

Signing op jouw design krukje

Het kartonnen krukje kan ook als decoratie of signing ingezet worden. Een wand van FestivalChairs is als decoratie al prachtig. Maar met een slimme bedrukking kun je ook nog zorgen voor signing op een originele wijze.

Relatiegeschenk / gadget: stoelen evenement meer naar huis

Het summum van duurzaam of circulair? Gasten die hun eigen FestivalChair meenemen naar huis. Daarmee is de designer kruk ook nog eens een leuke gadget, relatiegeschenk en aandenken aan het congres of evenement.

Evenementen agenda of programma

Tot slot lenen deze eventstoelen zich voor het bedrukken van een agenda of programma van de dag. Daarbij kunnen gasten het krukje meenemen naar de verschillende sessies. Zo heb je de hele dag jouw stoel en jouw programma bij je.

>> Meer weten over de congres stoelen en stoelen voor jouw event?

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x